A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання селищного голови Валерія ІВАСЮКА із 31-ою річницею Незалежності України!

Дата: 24.08.2022 11:35
Кількість переглядів: 275

Шановні жителі Маньківщини! Від щирого серця вітаю Вас із 31-ою річницею Незалежності України! Нині саме  ця  дата  нагадує нам про історичний шлях, пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення високорозвиненої, незалежної, могутньої та процвітаючої європейської держави.

Фото без опису

  Саме за нашу незалежність сьогодні борються та віддають життя наші Герої, які ціною власного життя  тримають оборону та дають відсіч російським окупантам, відстоюючи наші кордони, історію, мову, культуру, свободу і незалежність, проявляють небачену мужність та героїзм.

  Ми є свідками подій, що  мають великий вплив на майбутнє нашої неньки України, вони загартовують дух українців, плекають їх любов до рідної землі, виховують повагу до своєї країни та її незалежності.

  Дорогі земляки! Від щирого серця  бажаю всім міцного здоров’я, добра та  достатку, щедрої долі та наснаги. Зичу кожній родині благополуччя і процвітання, здійснення мрій та сподівань. Нехай у нашій Україні якнайшвидше запанує мир та спокій.

Україна вистоїть!  Україна ПЕРЕМОЖЕ!   Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень