A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення для власників турбованих газових котлів!

Дата: 29.12.2022 10:14
Кількість переглядів: 96

Шановні мешканці об’єднаної територіальної громади, власники турбованих газових котлів!  Звертаємо Вашу увагу, що у зв'язку з аварійним відключенням електроенергії одночасно відбувається і відключення побутового газового обладнання з електронним блоком управління (турбовані газові котли). Таке газове обладнання для свого функціонування потребує безперервного підключення до мережі електроживлення.

При відновленні електропостачання відбувається миттєве ввімкнення таких пристроїв та стрімкий відбір природного газу з системи газопостачання, що може призвести до спрацювання запобіжного обладнання на газорегуляторних пунктах, затухання ввімкнених побутових газових приладів та, навіть, вибуху газоповітряної суміші в помешканнях, що в свою чергу призведе до нещасних випадків серед населення.

Окрім цього, при відновленні електропостачання відбуваються стрибки напруги в мережі, що негативно впливає на електричну схему газового обладнання та може призвести до виведення з ладу та пошкодження такого обладнання.

Тому, для недопущення виникнення аварійних ситуацій, припинення газопостачання та пошкодження (виведення з ладу) газового обладнання АТ «ЧЕРКАСИ ГАЗ» звертається до власників газового обладнання з електронним блоком управління (турбованих газових котлів) з проханням - при відключенні електроенергії відключати зазначене обладнання від системи електропостачання, а при відновленні електроживлення - підключати турбовані газові котли не миттєво, а протягом 5-10 хвилин. Дані дії збережуть в справному стані побутове газове обладнання, не призведуть до виникнення аварій та нещасних випадків.

Варто памʼятати, що забезпечення комфорту, спокою та впевненості в майбутньому Залежать від нашої пильності та відповідальності.

У цей важкий для нашої країни і для кожного із нас час, ми повинні бути згуртовані та сильними духом при цьому не нехтувати своєю безпекою та безпекою своїх рідних і близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень