Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Функціональне навчання з цивільного захисту у Маньківській територіальній громаді

Дата: 22.02.2024 14:22
Кількість переглядів: 70

  21 лютого поточного року працівниками Уманських територіальних курсів ЦЗ та БЖД III категорії проведено функціональне навчання з питань цивільного захисту працівників органів місцевого самоврядування Маньківської територіальної громади.

Фото без опису

За відповідною програмою слухачам було доведено питання організації проведення заходів з евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей у випадку надзвичайної ситуації;  утворення та склад формувань ЦЗ;  правила поводження у разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів.

Фото без опису

Крім цього, розглянули питання щодо порядку організації оповіщення, евакуації, укриття в захисних спорудах ЦЗ працівників, алгоритму дій під час артилерійського обстрілу та інших надзвичайних ситуацій воєнного характеру.

Фото без опису

  З метою покращення просвітницької діяльності слухачам були надані в електронному вигляді методичні та відеоматеріали, інформаційні листівки, пам’ятки з тематики цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, розроблені працівниками Навчально-методичного Центру ЦЗ та БЖД Черкаської області.

Фото без опису

  По закінченні навчання всі слухачі склали підсумкові тести, за результатами яких отримають посвідчення встановленого зразка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень