Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Традицію Щедрого вечора в Україні внесли до Національного переліку нематеріальної культурної спадщини

Напередодні Нового року Міністерство культури та інформаційної політики України схвалило рішення про включення «Традиції Щедрого вечора в Україні» до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України.

12:46:26 27.12.2023

Звернення Президента України

  Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Складний день. Щойно була доповідь щодо обстрілу Херсона. Російський удар по залізничному вокзалу. Евакуаційний поїзд. Усі служби зараз на місці. Кількість убитих і постраждалих наразі встановлюється. На місці було багато цивільних. Усі оновлення інформації будуть представлені відповідними службами.

12:42:01 27.12.2023

«Наша мета – вибудувати якісну систему взаємодії та підтримки», – Наталія Кравченко

Ветеранська політика, підтримка вимушених переселенців, усебічне впровадження психосоціальних послуг і популяризація психологічної допомоги. Цьогоріч на Черкащині заклали підґрунтя для розвитку комплексної системи підтримки цивільного населення. Наступного ж року у планах – її розвиток та посилення. На цьому наголосила перша заступниця очільника області Наталія Кравченко на засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення.

08:43:42 27.12.2023

Зв’яжіться з тими, хто зараз у Силах оборони, і подякуйте їм – звернення Президента України

  Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Ще раз вітаю всіх із Різдвом! І саме зараз, у цей Різдвяний вечір, важливо сказати про багатьох наших людей, які в будь-який час і дня, і ночі, свята і звичайного дня на чергуванні, на бойових постах, у бою, на захисті нашої держави й людей.

10:21:17 26.12.2023

Трудовий договір з нефіксованим робочим часом!

Статтею 211 Кодексу законів про працю в Україні, трудовий договір з нефіксованим робочим часом - це особливий вид трудового договору, умовами якого не встановлено конкретний час виконання роботи, обов’язок працівника виконувати яку виникає виключно у разі надання роботодавцем передбаченої цим трудовим договором роботи без гарантування того, що така робота буде надаватися постійно, але з дотриманням умов оплати праці, передбачених цією статтею.

10:12:00 26.12.2023

Працевлаштування іноземців

Законом України «Про зайнятість населення» передбачено, що роботодавці можуть працевлаштовувати іноземців на роботу на підставі дозволу на працевлаштування. Іноземці, які постійно проживають в Україні, можуть працювати на підприємствах, в установах і організаціях або займатись іншою трудовою діяльністю на підставах і в порядку встановлених для громадян України.

10:10:13 26.12.2023

Бажаєте отримати податкову знижку? Маєте час до кінця року для подачі необхідних документів

Якщо бажаєте отримати податкову знижку, тоді не зволікайте. У вас ще є час до кінця нинішнього року, щоб подати необхідні для оформлення документи. Про те, що таке податкова знижка та як її оформити розповідає в.о. начальника Головного управління у Черкаській області Володимир Жаврід.

10:09:46 26.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень