Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

#Черкащина_місце_сили: область відзначає 70-річчя

Черкащині від створення – рівно 70. З цієї нагоди в області організували онлайн-марафон. У ньому беруть участь очільники районів, керівники музеїв і заповідників, а також краєзнавці. Учасників заходу привітав заступник голови ОДА Олександр Шамрай.

08:56:12 08.01.2024

Регіони продовжують роботу з підготовки та посилення Пунктів Незламності

Під час засідання Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи Пунктів Незламності команда Міністерства провела перевірку статусу готовності Пунктів Незламності до прийому населення.

08:53:03 08.01.2024

Контакти служб психологічної підтримки

Через нездатність перемогти на полі бою росія не припиняє жорстокі атаки на мирні українські міста і села. Якщо відчуваєте емоційну напругу, страх, паніку чи інші емоції, з якими вам важко впоратися самотужки — зверніться по допомогу до фахівців.

14:52:24 05.01.2024

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Спілкуйтесь з податковою без зусиль: звертайтесь на комунікаційну податкову платформу! У Головному управлінні ДПС у Черкаській області працює формат співпраці з бізнесом – Комунікаційна податкова платформа!

14:51:30 05.01.2024

Цифровізація послуг та скорочення бюрократії: про реформу сервісних центрів МВС

В Україні триває реформа сервісних центрів МВС. Вона передбачає максимальну цифровізацію послуг та скорочення бюрократії. Сервісні центри МВС сьогодні надають послуги швидко, зручно та надійно. Громадяни економлять власний час, мають можливість замовити документи віддалено та отримати їх навіть за кордоном. Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” заявив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

11:20:00 05.01.2024

Які послуги можуть отримати ветерани і ветеранки у сімейного лікаря?

У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України (НСЗУ) Мінветеранів роз’яснює ветеранам і ветеранкам які послуги можна отримати у сімейного лікаря за Програмою медичних гарантій і які цивільні медичні заклади мають договір із НСЗУ. Таких лікарень наразі 2338 по всій країні, 349 з них – приватні.

11:19:27 05.01.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Цими днями багато регіонів нашої держави – різні міста й села, райони й прикордонні, й біля фронту, і на всій території – зазнали російських обстрілів, масованих ракетних ударів, постійних атак «шахедами». Очевидно, що саме цей новорічний час – кінець минулого року, перші дні цього року – керівники держави-терориста пробували використовувати, щоб зламати наш дух та щоб повернути стару, торішню загрозу. Загрозу знищення нашої енергетики, основ нашого життя.

09:03:22 05.01.2024

Днями очікуємо на потужні морози та снігові замети

У п’ятницю,  циклон «ANNELIE»проявиться дощем, коливанням атмосферного тиску та температурою впродовж доби 1-6° тепла. У суботу синоптики прогнозують спокійну комфортну погоду: температура вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла, на дорогах ожеледиця. У неділю очікуємо на погіршення погодних умов.

09:02:50 05.01.2024

Ігор Табурець про ситуацію в області на ранок 5 січня

Наші оборонці під час останніх повітряних тривог вдало попрацювали. У небі над областю вони знищили 5 ворожих “шахедів”. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.Як він зауважив, минулось без потерпілих.

09:01:20 05.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень