Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Мінветеранів роз’яснює, як отримати статус УБД цивільним, які брали безпосередню участь у захисті України

Йдеться по цивільних осіб, які в перший місяць повномасштабного російського вторгнення – з 24 лютого по 25 березня 2022 року – самостійно або у складі добровольчих формувань стали на захист України, проте не були оформлені до складу будь-яких військових формувань або правоохоронних органів.

09:25:53 13.02.2024

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Провів сьогодні перше засідання Ставки за участі нових військових командувачів. Головком Олександр Сирський, начальник Генштабу Анатолій Баргилевич – разом із командувачами за напрямками. Доповіли щодо ситуації на фронті. Куп’янський напрямок, Лиманський, Бахмутський. Звичайно, Авдіївка. Мар’їнський напрямок, Запорізький напрямок. Окрема доповідь щодо наших дій на півдні, зокрема в Херсонській області.

09:23:45 13.02.2024

Аграрії Черкащини отримають 12 млн грн із держбюджету на розвиток бізнесу

Міністерство аграрної політики і продовольства України підтримало проекти черкаських фермерів із розвитку садівництва. Їхня загальна вартість – 12 млн грн, інформують у департаменті агропромислового розвитку ОВА.

08:36:05 13.02.2024

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Комунікаційна податкова платформа – ефективний формат співпраці з бізнесом та громадськістю. Зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями. Наша платформа – це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків. Також ми запрошуємо до участі в роботі платформи народних обранців та членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад та мають вплив на впровадження змін до податкового законодавства.

14:06:46 12.02.2024

В Україні масштабують проект єЧерга

Цього тижня електронна черга для автобусів запрацює на всіх пунктах пропуску з ЄС і Молдовою. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 9 лютого. За його словами, це дозволить швидше перетинати кордон.

11:10:36 12.02.2024

Фонд ліквідації: на продовження реалізації проектів відновлення рекомендовано виділити 9,45 мільярда гривень

Міжвідомча робоча група рекомендувала виділити з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф (Фонд ліквідації) 9,45 мільярда гривень на понад 230 проектів, реалізацію яких були розпочато у 2023 році. Відповідне рішення було ухвалене за підсумками засідання Міжвідомчої робочої групи, яке відбулося 9 лютого.

11:07:01 12.02.2024

Безбар’єрність у галузі гостинності: освітній серіал на Дія.Освіта

В Україні близько 3 мільйонів людей з інвалідністю. Серед них — громадяни, що пересуваються на кріслах колісних, мають порушення слуху, зору. Для їхнього комфортного відпочинку та дозвілля підприємці й представники сфери туризму мають володіти спеціальними навичками комунікації.

11:05:04 12.02.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Кілька важливих речей за цей день. Почав цей день із чергових призначень. Потім – доповіді щодо ситуації на фронті, від наших військових. А також звіти від МВС, ДСНС, регіональних влад щодо роботи нашої ППО – протидії російським ударам, ліквідації наслідків, посилення наших спроможностей. І зараз – передусім – я хочу подякувати всім нашим захисникам неба, які кожної ночі, кожного дня відбивають російські атаки дронами й ракетами.

08:53:13 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень