Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Кілька підсумків за цей день. Сьогодні у Швейцарії відбувається нова зустріч радників лідерів держав щодо Формули миру. Це вже четверта така зустріч, і надзвичайно важливо, що кожна збирає більше учасників. Зараз представлені більше 80-ти держав та міжнародних організацій. І не тільки наші звичні партнери в Європі та Північній Америці, але й держави Латинської Америки, Африки, Азії, Океанії. Представницька зустріч. Вдячний кожному лідеру й кожній країні, які беруть участь у цій нашій спільній роботі і своєю участю підтверджують, що світовий порядок, заснований на правилах, обов’язково має бути відновлений – для всіх на землі, без виключень.

09:14:48 15.01.2024

МВС: Єдиний номер екстреної допомоги 112 запрацює по всій Україні до кінця 2024 року

Єдиний номер екстреної допомоги 112 запрацює по всій Україні до кінця 2024 року. Про це заступник Міністра внутрішніх справ України Леонід Тимченко повідомив в ефірі всеукраїнського телемарафону «Єдині новини». «У липні 2023 року ми розпочали процес впровадження всієї системи екстреної допомоги за єдиним номером 112, вся територія України буде покрита до кінця 2024 року», – сказав Леонід Тимченко.

09:21:38 12.01.2024

Результати цифрової трансформації в регіонах України за 2023 рік

Міністерство цифрової трансформації України підсумувало результати роботи 2023 року за Індексом цифрової трансформації регіонів. Його мета — оцінити ефективність цифрових рішень на місцях та визначити рівень цифрової культури громадян. Дослідження Індексу відображає результати роботи CDTO і цифрових команд ОВА за рік за новими показниками вимірювання, зокрема у сферах охорони здоров’я, цивільної безпеки та доступності адміністративних послуг.

09:19:58 12.01.2024

Результати роботи Ради Україна – НАТО демонструють ефективність цього інструменту взаємодії з партнерами – Президент

Результати роботи Ради Україна – НАТО демонструють ефективність цього інструменту взаємодії, що дає змогу покращити комунікацію між країнами-партнерами у розв’язанні важливих питань для нашої держави. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю представникам ЗМІ в Ризі.

09:03:54 12.01.2024

Мінагрополітики – підсумки 2023

19 реєстрів, власником яких є Мінагрополітики, переводять в онлайн. Для 14 з них розроблено програмне забезпечення. Окрім того, понад 122 тисячі виробників уже зареєструвалися у Державному аграрному реєстрі. Це електронний майданчик, створений для ефективного і прозорого розподілу та адміністрування усіх видів підтримки для аграріїв: як державних програм, так і грантів від міжнародних партнерів.

08:59:23 12.01.2024

Як під час війни отримати безоплатну психологічну та психіатричну допомогу

Через повномасштабну війну кількість людей, які потребують психологічної підтримки, значно зросла і продовжує збільшуватися. А тому Міністерство охорони здоровʼя разом із партнерами докладає зусиль, щоб підтримати українців, допомогти зберегти їх ментальне здоровʼя, яке так само важливе, як і фізичне. У межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя, ініційованої першою леді Оленою Зеленською, психологічні послуги стали значно доступнішими кожному із нас. Понад 70 тисяч медичних працівників, з них 16 тисяч — сімейні лікарі, пройшли онлайн-навчання за програмою mhGAP та отримали необхідні для надання первинної психологічної підтримки навички.

08:58:55 12.01.2024

Руслан Чикало про психосоціальну підтримку ветеранів і їхніх родин на Черкащині

На Черкащині впроваджують проекти для психосоціальної підтримки військовослужбовців і їхніх сімей. Про це повідомив директор обласного департаменту соціального захисту населення Руслан Чикало на брифінгу в медіацентрі ОВА. Як він зауважив, в області діє комплексна програма  медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) військовослужбовців і їхніх рідних.

14:57:30 11.01.2024

У Мінветеранів розповіли про освітні і професійні послуги, які містить Єдина база знань для ветеранів та їхніх сімей

На веб-платформі е-Ветеран за посиланням https://eveteran.gov.ua/benefits можна знайти усі відповіді на нагальні питання щодо освіти та працевлаштування ветеранів війни та членів їхніх сімей. Про це в ефірі “Суспільного” повідомив заступник директора Департаменту забезпечення переходу від військової служби до цивільного життя Міністерства у справах ветеранів України Ігор Костріков.

14:53:13 11.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень