Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Перше – Ставка. Сьогодні було особливе засідання – за безпосередньої, очної участі всіх основних командувачів і керівників операцій. Разом із Головкомом, Генштабом, Міноборони, Мінстратегпромом, Мінцифри детально проаналізували забезпечення снарядами та дронами. Розподіл між бригадами та підрозділами. Щоденні потреби. Фактичні витрати. Головне – уся логістика має стати швидшою. Обговорили також відкриття нових ліній виробництва зброї та боєприпасів в Україні – на наших підприємствах та разом із партнерами.

09:18:58 10.01.2024

Держава компенсувала підприємцям у 2023 році 181 млн грн за працевлаштування понад 14 тисяч ВПО

У 2023 році держава виплатила 181 млн грн компенсації роботодавцям, які працевлаштували понад 14 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомила заступник Міністра економіки України Тетяна Бережна.

11:56:55 09.01.2024

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Короткий звіт за цей день.Три міжнародні розмови сьогодні. Спочатку – Емір Кувейту. Я подякував за підтримку незалежності й територіальної цілісності нашої держави. Розповів про ситуацію з російським терором – про постійні ракетні удари, удари дронів по наших містах і селах. Запевнив, що попри все Україна залишиться одним із донорів глобальної продовольчої безпеки та загалом стабільності. Ми незмінно підтримуємо міжнародне право та цінуємо всі зусилля партнерів, що допомагають нам і таким чином – власній безпеці.

09:03:59 09.01.2024

Стартує загальнонаціональний проект фізичного виховання школярів «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»

Стартує загальнонаціональний проект фізичного виховання школярів «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». "Впевнений, що під час подій, які нас оточують, фізична активність, командна робота, психоемоційне розвантаження - допоможе дітям відволіктись та покращити свій як і фізичний, так і емоційний стан." - додав Ігор Миклащук.

08:43:40 09.01.2024

Звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Кілька підсумків за цей день. Перше. Сьогодні з візитом в Україні – міністр закордонних справ Японії. Наш дуже важливий, дуже міцний партнер. Вдячний за досягнутий рівень відносин між нашими державами – справжнє партнерство, стратегічне партнерство. І вдячний за підтримку, яку Японія надала нашій державі. Це й безпекова допомога, і сильне лідерство у «Групі семи» та загалом у міжнародній політиці, і економічна підтримка – ми цінуємо її, – і гуманітарне посилення України.

09:11:45 08.01.2024

До уваги водіїв та жителів Уманщини!

Негода на Уманщині посилюється: інтенсивний снігопад, ожеледиця та вітер. По мірі можливості не плануйте подорожі та поїздки, а у разі крайньої необхідності враховуйте погодні умови. До уваги водіїв! Працює снігоприбиральна та посипна техніка не залишайте авто на узбіччях та проїжджій частині.

09:00:37 08.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень