Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

«Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!»: чи знаєте ви, що таке незадекларована праця? Інформаційна кампанія «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!» триває в області. Упродовж наступних днів розміщуватимемо для вас - в межах медіакампанії – роз’яснювальні матеріали.

09:02:04 18.12.2023

Звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Ми завершуємо цей дуже результативний тиждень – історичний тиждень. Ми маємо рішення Європейської ради, заради якого працювали увесь рік, – рішення про відкриття переговорів щодо членства. Ближчими днями офіційно започаткуємо з Єврокомісією процес оцінки українського законодавства на відповідність законодавству Євросоюзу – процес скринінгу. Готуємось і до роботи щодо переговорної рамки для України – очікуємо її навесні. Процес переговорів буде непростим, але головне, що історично ми визначились: Україна завжди буде частиною нашого спільного європейського дому. І я дякую усім, хто допомагає наближати необхідні європейські рішення, – усім, хто долучився: і політикам, і громадським лідерам, і народам різних країн, які однаково вірять в нас, в Україну і в Європу.

08:47:37 18.12.2023

Ухвалено рішення про початок переговорів з Україною, щодо вступу до Євросоюзу

  Українці – вільний народ, гідний жити у своїй, рідній та незалежній країні! Щодня ми виборюємо своє право розмовляти українською, жити та розвиватися у своїй рідній державі. Днями у Брюсселі, лідери ЄС ухвалили рішення про початок переговорів з Україною, щодо вступу до Євросоюзу!

15:10:45 15.12.2023

Перша леді провела зустріч із представниками регіонів, відповідальними за впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я

Перша леді України Олена Зеленська провела зустріч із представниками регіонів, відповідальними за впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я. Регіональна координація програми була створена навесні 2023 року рішенням Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. Нині координацію програми на місцях здійснюють заступники начальників військових адміністрацій та регіональні координатори.

09:04:03 15.12.2023

Україна не раз доводила, на що здатна; буде час, коли зможемо відсвяткувати вступ у Євросоюз – Володимир Зеленський

Бажаю здоров’я, шановні українці, шановні українки! Важливий день. Тиждень. Важливі були візити. Багато зустрічей і перемовин, ще більше непублічної роботи і з друзями, і зі скептиками також – з усіма. Україна завжди захищає себе. І здобуває те, що потрібно. І навіть тоді, коли хтось сумнівається, ми не здаємось, а переконуємо і боремось. Борітеся – поборете. Саме так це й працює.

09:00:56 15.12.2023

Заяву на допомогу єВідновлення можна подати через ЦНАПи або нотаріусів

Заяву на отримання допомоги в межах державної програми єВідновлення можна подати не лише в застосунку Дія, а й через Центр надання адміністративних послуг чи нотаріусів. Про це повідомили на Урядовому порталі.

15:45:05 14.12.2023

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Про застосування реєстраторів розрахункових операцій – через комунікаційну податкову платформу. Нагадуємо про діяльність комунікаційної платформи, що створена при ГУ ДПС у Черкаській області. Та пропонуємо жителям області долучитися до обговорення важливих законодавчих оновлень в межах Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». 

12:47:40 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень