Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Президент України зустрівся з лідерами обох партій у Сенаті США та сенаторами

У межах робочого візиту до Сполучених Штатів Америки Президент України Володимир Зеленський провів у Конгресі США зустріч із лідером Демократичної партії в Сенаті Чаком Шумером, лідером Республіканської партії в Сенаті Мітчем Макконнеллом і сенаторами.

09:07:44 13.12.2023

На Черкащині перевищений епідпоріг захворюваності на грип та ГРВІ

За попередній тиждень на Черкащині захворіли 6 143 особи на ГРВІ, включно із COVID-19, із них 3 165 (51,5%)– діти. Показник захворюваності майже на 16% вище епідемічного порогу. Найвищі показники захворілих відзначались у Черкаському та Уманському районах.

14:49:23 12.12.2023

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Щодо відображення у розрахункових документах РРО/ПРРО інформації щодо оплати товарів частинами. У зв’язку з надходженням запитів від платників податків ДПС надає рекомендації стосовно відображення у розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) інформації щодо оплати товарів частинами.

14:47:39 12.12.2023

Виступ Президента України в Національному університеті оборони США

Дуже дякую. Дуже дякую, для мене велика честь бути тут. Генерале Плен, пане президенте Національного університету оборони, дякую вам за добрі слова. Хочу почати зі слів подяки міністру Остіну. Надзвичайна людина, великий друг України. Дякую за ваше особисте лідерство в ці часи, за підтримку України та захист всього вільного світу. Голово Браун! Дякую за ваше бачення та підтримку.

09:10:04 12.12.2023

Ігор Табурець про ситуацію на Уманщині на ранок 12 грудня

Двогодинна тривога минула для області без наслідків. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Як він розповів, на Уманщині успішно відпрацювала мобільна група ЗСУ, збивши ворожий “шахед”.

09:08:03 12.12.2023

16 днів проти насильства: пам’ятайте – насильству немає виправдання

В Україні з 25 листопада по 10 грудня тривала акція “16 днів проти насильства”. Побої, знущання у сім’ї, дискримінація, обмеження прав та багато інших видів насильства для багатьох є щоденною реальністю, про яку мовчать. Мовляв, усі так живуть, тож треба терпіти. Та це не “ОК”, терпіти не треба. Щорічно тисячі людей зазнають фізичного, сексуального, економічного насильства та психологічного тиску в сім’ї.

11:19:42 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень