Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Щодо проведення інформаційної кампанії «Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці»

1 грудня Держпраці розпочала інформаційну кампанію «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», спрямовану на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану. Ця кампанія спрямована на роботодавців, які здійснюють господарську діяльність, проте уникають офіційного укладення трудових договорів з найманими працівниками, а також на працівників, які хочуть або зголосилися працювати без укладення трудових договорів.

11:00:12 11.12.2023

Схвалено законопроект про відповідальність за порушення комендантської години: які штрафи передбачені

Законопроект про встановлення адміністративної відповідальності за порушення комендантської години схвалено Верховною Радою у першому читанні. Про це повідомив заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драпʼятий.

10:41:32 11.12.2023

єВідновлення: власники пошкодженого житла можуть отримати кошти для капітального ремонту

Відтепер ще більше українців зможуть відновити пошкоджене через бойові дії житло. Новий етап програми єВідновлення дає змогу отримати збільшену допомогу для капітального ремонту домівки. На першому етапі програми виплати одержували українці, житло яких потребувало невеликого ремонту. Максимальна сума допомоги становила 200 тисяч гривень. Виплати на цьому етапі отримали 26,5 тисяч українських родин. Вони вже зараз використовують ці кошти для відновлення своїх домівок. Середня сума компенсації становить 77 тисяч гривень. Тепер кошти отримуватимуть громадяни, чиє житло постраждало суттєвіше й потребує капітального ремонту. Максимальна сума компенсації на цьому етапі:

10:39:59 11.12.2023

В Україні з’явився сайт із пошуку вакансій у сфері відбудови й транспорту

Сайт із пошуку вакансій у сфері відбудови й транспорту запрацював в Україні. Він має назву «Робота та відновлення». На сайті розміщені вакансії в галузях транспорту, зв’язку, будівництва та відбудови в цілому. Про це повідомляє Мінінфраструктури.

09:51:37 11.12.2023

Звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні увесь день – зустрічі та перемовини в Аргентині. Та навіть ширше – сьогодні Україну тут почули й інші держави Латинської Америки. Представив Україну на інавгурації нового Президента Аргентини. Провів і перші перемовини з Хавʼєром.

09:05:10 11.12.2023

Економіка війни: кожна гривня податків піде на армію

У 2024 році Україна планує витратити на армію, оборону та безпеку майже 1,7 трлн грн. Усі 1,575 трлн грн податків, які заплатять в бюджет українці та український бізнес у 2024-му, спрямують на оборону. Окрім того, Уряд залучить на оборонні потреби кошти, отримані через розміщення військових облігацій, дивідендів від держкомпаній, прибутку НБУ, приватизації тощо. Інші видатки держави допоможуть профінансувати міжнародні партнери.

08:52:42 11.12.2023

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Алгоритм подання звітності з ЄСВ фізособою-підприємцем, який провадить незалежну професійну діяльність. Яким чином подає звітність з ЄСВ ФОП на загальній системі оподаткування з ознакою провадження незалежної професійної діяльності, у разі здійснення різних видів діяльності як ФОП і як особа, яка провадить незалежну професійну діяльність?  

08:48:20 11.12.2023

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Щодо переваг сплати податків і зборів, інших платежів, єдиного внеску через єдиний рахунок. Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що єдиний рахунок - це рахунок, відкритий у Державній казначейській службі України на ім’я ДПС, який може використовуватись платниками податків для сплати грошових зобов’язань та/або податкового боргу з податків та зборів, єдиного внеску та інших платежів, контроль за справлянням яких покладено на податковий орган.  

08:45:26 11.12.2023

В Україні створять регіональні координаційні ради з питань громадського здоровʼя

Координаційні ради працюватимуть на громадських засадах як консультативно-дорадчі органи. Вони здійснюватимуть координацію виконання програм та проведення заходів у сфері громадського здоров’я на загальнодержавному та регіональному рівні, визначатимуть стратегічні напрямки розвитку регіональних систем громадського здоровʼя.

14:20:18 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень