Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Щодо відображення реквізитів електронних платіжних засобів (платіжних карток) у розрахункових документах РРО/ПРРО. Вимоги законодавства сфери розрахунків, пов’язані, зокрема, і з відображенням реквізитів електронних платіжних засобів – платіжних карток (далі – ЕПЗ) у чеках, які формуються реєстраторами розрахункових операцій/програмними реєстраторами розрахункових операцій.

11:46:22 01.12.2023

Звернення Президента України

 Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Щойно провів у Запоріжжі дві важливі наради. Оперативну – з військовими, з генералами Тарнавським, Москальовим, Літвіновим та всіма, хто відповідає за оборону тут, саме на Запоріжжі. Друга нарада – фактично загальнодержавна – щодо фортифікації. На всіх основних напрямках, де потрібно посилитися, прискоритися з будівництвом споруд. Звичайно, це передусім Авдіївський, Мар’їнський та інші напрямки на Донеччині – максимум уваги. Харківщина – це Куп’янський напрямок, також оборонна лінія Купʼянськ – Лиман. І вся Харківщина, і Сумщина, і Чернігівщина, і Київська, і Рівненська області, Волинь. І також південь – Херсонська область. Були доповіді обласних влад, усіх відповідних військових керівників. Міністра оборони Умєрова, генерала Павлюка. Обговорили залучення ресурсів, мотивацію, зокрема, і приватного бізнесу в цій роботі, фінансування. Пріоритет очевидний. Вдячний усім, хто працює саме на такому будівництві, на виробництві матеріалів. Обговорили й ті потреби, щодо яких будемо працювати з партнерами для посилення наших захисних ліній. Окрема увага – це будівництво укриттів у школах, зокрема тут, у Запоріжжі та області, щоб діти могли навчатися принаймні у змішаному форматі – і офлайн також.

09:38:06 01.12.2023

Гендерна рівність – це про рівні можливості для всіх – Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у практичній конференції «Імплементація Стратегії гендерної рівності в освіті до 2030 року: рух уперед», що відбулася в Києві. Захід було присвячено оцінці та підсиленню впровадження Стратегії гендерної рівності в освіті в Україні.

12:28:58 30.11.2023

«Поєднання державних і місцевих інструментів дадуть потрібний результат», – Ігор Табурець

Програми підтримки підприємництва, доступне кредитування житла, активізація будівництва та суміжних галузей економіки. Ці теми пропрацьовували в області на спільній нараді із першим віцепрем’єр-міністром України – міністром економіки України Юлією Свириденко та начальником ОВА Ігорем Табурцем.

12:19:06 30.11.2023

Компенсацію за програмою єВідновлення тепер можуть отримати також і співвласники зруйнованого житла

Раніше цією послугою могли скористатися лише одноосібні власники домівок. Тепер вона доступна і для співвласників. Щоб отримати компенсацію, їм необхідно разом подати в Дії спільну заяву або декілька окремих. Про це повідомляє Мінцифри.

12:15:36 30.11.2023

Отримувачам гуманітарної допомоги з 1 грудня необхідно заповнювати оновлену форму декларації

Міністерство соціальної політики інформує отримувачів гуманітарної допомоги (фонди, громадські організації та інших), що завозять гуманітарну допомогу до України про використання оновленої форми митної декларації.

12:13:51 30.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень