Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Українці вважають Голодомор найбільшою трагедією в історії України.

Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного на замовлення Українського інституту національної памʼяті. У відповідь на відкрите запитання, що, на думку людей, є найтрагічнішими подіями в історії України, найбільше опитаних – 37,7% сказали про Голодомор. Також ми запитали в українців, чи беруть вони участь у вшануванні памʼяті жертв Голодомору 1932–1933 років.

11:43:55 24.11.2023

Невдовзі в Україні впровадять сучасну модель соціально-психологічної реабілітації ветеранів

Про це повідомила Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна під час відвідин будівництва сучасного реабілітаційного закладу “Бородянський центр соціально-психологічної реабілітації”. Наразі роботи наближаються до завершальної стадії. Невдовзі Центр розпочне надавати комплекс послуг із психосоціального відновлення не лише ветеранам та членам їхніх сім’ям, а й постраждалому внаслідок війни цивільному населенню.

11:42:43 24.11.2023

Звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні є кілька нових санкційних рішень нашої держави – два пакети санкцій. Це синхронізація з партнерами щодо тих осіб, які прямо працюють на російську агресію або їй допомагають. А також це санкції проти суб’єктів держави-терориста, що мають стосунок до критичної інфраструктури. Кожне прізвище, кожна назва компанії – це конкретна провина в тому, що російський терор триває.

11:39:58 24.11.2023

Тетяна Хилик про призначення житлових субсидій на Черкащині

Черкащина – п’ята у країні за кількістю отримувачів житлових субсидій. На обліку в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Черкаській області нині перебувають 90,1 тис. одержувачів житлових субсидій та 46,3 тис. – пільг. Про це повідомила заступниця начальника Головного управління ПФУ області Тетяна Хилик на брифінгу в медіацентрі ОВА.

08:52:33 24.11.2023

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Компенсація за пошкоджене чи знищене нерухоме майно громадянина не оподатковується. Не оподатковується дохід громадянина, отриманий як компенсація за пошкоджене чи знищене нерухоме майно відповідно до Закону № 2923-IX «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією РосійськоїФедераціїпротиУкраїни» (далі – Закон № 2923).

14:38:26 23.11.2023

Звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Щойно говорив із новообраним Президентом Аргентини Мілеєм про те, як зробити більш активними наші відносини – України та Аргентини, України та Латинської Америки. Привітав пана Мілея з обранням. Запросив його відвідати Україну, і це був би важливий сигнал – сигнал небайдужості. Звичайно, я поінформував про все те, чого нам уже вдалося досягти в реалізації нашої Формули миру. Запропонував Аргентині проявити своє лідерство у спільних мироустановчих зусиллях.

09:24:11 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень