Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Навчання з реалізації ветеранської політики провели в області

Інтенсивні зустрічі, плідні дискусії, обмін досвідом. На Черкащині завершилася серія тренінгів «Реалізація ветеранської політики. Реінтеграція ветеранів у громади». Залучили до навчань представників органів місцевого самоврядування, фахівців соціальної та медичної сфери, представників громад із всіх районів області, які є відповідальними за реалізацію ветеранського напряму та працюють із захисниками та членами їхніх родин. Загалом навчаннями охопили понад 500 учасників. 

14:17:20 08.12.2023

Звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Кілька підсумків за цей день. Перше – хочу подякувати Японії за дуже вчасне й потрібне рішення щодо підтримки України. 4,5 мільярда доларів – це загальна сума, і першу частину – 1,5 мільярда – ми очікуємо вже в січні. Значну частину цього пакета допомоги – навесні. Японія послідовно та дуже принципово підтримує нашу державу, наших людей, і я вдячний за таку допомогу.

09:18:46 08.12.2023

Стартує сервіс замовлення квитків для військових від Укрзалізниці

“Укрзалізниця” на своєму сайті запускає опцію замовлення квитків для військовослужбовців. Послуга впроваджується з огляду на потенційно високий попит на квитки у передноворічний період. Ще одна причина – висока потреба в придбанні квитків у день відправлення серед військових через термінові відрядження, поїздки на лікування.

08:56:33 08.12.2023

Черговий транш допомоги від Черкащини спрямували захисникам

Нове автопідсилення від області передали нашим захисникам і захисницям із різних підрозділів. Цього разу це 3 швидкі, 2 автівки, вантажівка з підйомником. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

08:53:52 08.12.2023

Підтримати тих, хто захищає: проєкти для військових, ветеранів та їхніх родин

Сьогодні розповідаємо про побудову системи соціальної підтримки для наших захисників та захисниць. Наразі діє кілька пілотних проєктів, їх мета – підтримати тих, хто захищає нас – військових, ветеранів та їхні родини. Успішні результати будуть масштабовані на національний рівень. Логіка всіх проєктів в тому, щоб військовий та його родина на кожному з етапів служби міг без труднощів отримати підтримку держави.

11:34:02 07.12.2023

“Працевлаштування – один із найкращих інструментів реінтеграції ВПО”, – Наталія Кравченко

Соціальний захист внутрішньо переміщених осіб на Черкащині, допомога у працевлаштуванні, забезпечення житлом, облаштування місць тимчасового проживання. Такі питання обговорили на засіданні членів міжфракційного депутатського об’єднання «ВПО України» за участі першого заступника голови ОДА Наталії Кравченко.

09:20:10 07.12.2023

Звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні довгий і дуже змістовний день. День Збройних Сил України. Я вітаю вас, воїни! І дякую за вашу міць, за вашу хоробрість. Кожному й кожній, хто захищає Україну, наші державні інтереси, інтереси нашого суспільства. Ми всі в Україні вдячні. Відзначив державними нагородами наших воїнів. Напередодні підписав кілька указів до Дня Збройних Сил – загалом понад 700 воїнів відзначені. Усі достойні.

09:15:52 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень