Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Сьогодні погодив графік перемовин на тиждень. Це зустрічі, перемовини з багатьма партнерами. Ми представимо всім, хто може посилити Україну, План нашої перемоги – кожній країні, яка справді може допомогти наблизити мир. І, звичайно, зрозумівши всі позиції партнерів, усі реальні можливості для України, посиливши наш План перемоги, ми зробимо публічною нашу стратегію подальших дій.

08:53:30 08.10.2024

На Черкащині запанує осіння прохолода

Атмосферним фронтам південного циклону «Finny» все ж вдалося завершити п’ятимісячну епоху бездощів’я на Черкащині. За неділю та ніч понеділка в Каневі, Звенигородці та Умані випало 22-29 мм, а це 2-2,5 декадних норми. Наразі атмосферний тиск почав зростати, вітер розвернувся на північно-західні румби та відкрив доступ більш прохолодному повітрю з північних широт.

08:39:00 08.10.2024

На Черкащині напрацьовують кроки із забезпечення зв’язком в умовах відключення електроенергії

Стабільний зв’язок за будь-яких умов. Шляхи забезпечення стабільної роботи мобільних операторів в умовах можливих відключень електроенергії напрацьовували на нараді за участю заступника начальника ОВА Сергія Свєрчкова, представників мобільних операторів і регуляторних органів.

08:37:20 08.10.2024

На Черкащині знешкодили наркосиндикат

СБУ і Нацполіція знешкодили наркосиндикат, який функціонував на Черкащині. Організована злочинна група виготовляла та продавала оптові партії наркотиків. Збували продукцію через розгалужену мережу дилерів наркотичні речовини на території Черкаської, Одеської, Чернігівської та Київської областей.

08:32:42 08.10.2024

Підтримка родин військовополонених — у фокусі влади

У Києві відбулася зустріч представників влади з родинами військовополонених. Захід пройшов під головуванням заступниці керівника Офісу Президента Ірини Верещук. На запитання родичів захисників відповідали представники мінреінтеграції, Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Об’єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених при СБУ, міноборони, генштабу, МВС, уповноваженого ВРУ з прав людини та інші.

11:13:49 04.10.2024

Як реалізувати соціальний проєкт у своїй громаді? Покрокова інструкція в новому серіалі на Дія.Освіта

Освітній серіал стане в пригоді активістам, представникам органів місцевого самоврядування та всім громадянам, які прагнуть бути корисними для своєї громади й упроваджувати проєкти, які змінюватимуть життя людей на краще. Про нього розповідяють у міністерстві цифрової трансформації України.

09:37:20 04.10.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Сьогодні в Києві з першим візитом був новий керівник НАТО Марк Рютте, і це знаковий його візит в Україну – одразу після набуття повноважень Генсека Альянсу. І головне тепер реально наповнити такий пріоритет рішеннями. Зрозуміло, як важливо повністю виконувати кожну нашу домовленість із партнерами про оборонну підтримку. Вчасність у підтримці – це стійкість на фронті. Фронт має бути посилений. І далекобійність нарешті має бути забезпечена саме так, як це потрібно для завершення цієї війни. Всі в Альянсі розуміють, які є потреби.

09:34:38 04.10.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень