Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

2 вересня - День нотаріату України

День нотаріату України — це свято, що відзначає і вшановує працю нотаріусів та всього нотаріального співтовариства нашої держави. Цей день є важливим відображенням значущості нотаріату як інституту, що стоїть на сторожі законності та захищає права та інтереси громадян. Свято було започатковано з метою вшанування заслуг нотаріусів у розвитку правової системи України. Щорічно, 2 вересня, нотаріуси, їхні асистенти та співробітники нотаріальних контор збираються, щоб відзначити цей день, обмінятися досвідом та поглибити свої професійні знання.

08:19:08 02.09.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Сьогодні знов Росія по-звірячому вдарила по Харкову. Станом на цей час – майже п’ятдесят постраждалих. Усім надається необхідна допомога. Рятувальники продовжують розбирати завали, була інформація про людей під завалами. Звичайні цивільні об’єкти: торговельний центр, Палац спорту, міська забудова. Кожен такий удар по Харкову, по інших наших містах і селах доводить правильність нашої тактики зокрема в Курській області – ми маємо витискати війну додому, звідки її принесли в Україну. І не лише в прикордонні райони Росії.

08:17:51 02.09.2024

“Потрібні дії. І результати”, – Ігор Табурець на колегії в ОВА

Пряма комунікація із громадами та робота на результат. Ключові питання життєдіяльності регіону розглянули під час засідання колегії обладміністрації. Долучилися до роботи керівники районів і територіальних громад Черкащини.

15:06:31 30.08.2024

Чат-бот з вакцинації

Актуальна інформація про інфекції та щеплення тепер у зручному Телеграм-боті! Чат-бот з вакцинації розробила громадська спілка “Коаліція за вакцинацію” в рамках проєкту USAID “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я“, аби вакцинуватися українцям стало ще легше та зручніше.

14:44:39 30.08.2024

19 тендерних пропозицій оголошено тергромадами Уманщини цього тижня!

Паланська тергромада – допомагає ЗСУ. Виконавчий комітет Паланської сільради закуповуватиме 70 FPV-дронів. Покращення житлово-комунального господарства. Виконавчий комітет Ладижинської сільради планує здійснити капітальний ремонт вулиць Молодіжна й Лісна в селі Ятранівка та Колодисте. Закупити дизельний генератор.

14:23:23 30.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень