Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

В Україні запрацювала «Донорська платформа»

Український центр трансплант-координації запустив онлайн-ресурс «Донорська платформа». Це загальнонаціональний майданчик, який містить важливу та достовірну інформацію про донорство крові та її компонентів, а також офіційні матеріали для чинних і потенційних донорів в Україні. 

09:32:45 05.09.2024

Ветеранська політика – основа національної безпеки та розвитку людського капіталу, – Ігор Табурець

На Черкащині продовжують реалізовувати ветеранську політику. Про це повідомив начальник ОВА Ігор Табурець. Як він зауважив, вона  є основою національної безпеки та оборони країни та розвитку людського капіталу. А вже потім – набором програм соціального захисту.

09:28:23 05.09.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! На цей час уже завершені рятувальні роботи у Львові та Кривому Розі, де сьогодні постраждали люди через російські ракетні удари. Були пошкоджені звичайні будинки, звичайна цивільна інфраструктура. Багато постраждалих. Усім надано необхідну допомогу. На жаль, у Львові загинули сім людей. Мої співчуття рідним та близьким!

09:23:25 05.09.2024

Нові грантові можливості для розвитку громад та бізнесу

Територіальні громади та локальний бізнес можуть долучитися до ініціативи з відновлення інфраструктури на засадах прозорості, інклюзивності, екологічності, енергоефективності, безпеки та економічної доцільності.

15:35:37 04.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень