Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Коротко про цей день. Відбулись урядові заміни. Я вдячний парламенту за підтримку відповідних кандидатур. І дуже важливо, щоб урядові інституції зараз працювали максимально активно – ще активніше, ніж це було раніше. На всіх рівнях. Більше інвестицій партнерів в оборонне виробництво України. Більш активне просування в перемовному процесі із Євросоюзом – це підготовка майбутньої угоди про вступ. Більше взаємодії та взаєморозуміння між центральною владою та громадами. І, звичайно, більше підтримки для фронту й для всіх наших людей. Це стосується постачання зброї. Нашої енергетики – захисту об’єктів енергетики та відбудови зруйнованого. Чітка ветеранська політика. Чітка протидія російській пропаганді за кордоном. Робота з глобальною українською спільнотою. Забезпечення фінансової стабільності нашої держави і, зокрема, активізація роботи з партнерами, щоб кошти від російських активів були спрямовані для України. Є десятки таких цілком конкретних завдань, і на своїй посаді кожен протягом осені повинен дати визначені результати.

09:51:13 06.09.2024

Онлайн семінари-консультації з фінансової підтримки бізнесу

Департамент регіонального розвитку Черкаської облдержадміністрації в рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2021 - 2025 роки запрошує долучитися до онлайн семінарів-консультацій „Програми фінансової підтримки розвитку підприємництва та створення умов для зайнятості“ в рамках проєкту „Всеукраїнська платформа „Зроблено в Україні“.

16:00:17 05.09.2024

Розпочато інформаційну кампанію «Виходь на світло!»

Незадекларована праця – це свідоме уникнення роботодавцями і працівниками офіційного оформлення трудових відносин. Така практика може здатися привабливою, оскільки вона дозволяє обом сторонам отримати певні переваги, такі як зменшення податкового навантаження, уникнення виплат до фондів соціального страхування, або навіть отримання соціальних пільг, які інакше були б недоступними. Проте, такий підхід несе в собі серйозні ризики і довгострокові негативні наслідки як для працівників, так і для роботодавців.

15:54:00 05.09.2024

Розширено можливості шерингу цифрових документів у сервісних центрах Пенсійного фонду України

Пенсійний фонд України спільно з Міністерством цифрової трансформації України розширили можливості використання документів з мобільного застосунку Дія. Раніше впроваджений механізм використання документів з ресурсу Мінцифри доповнено електронними копіями свідоцтва про народження та реєстраційного номера платника податків (РНОКПП), які є аналогом паперових документів.

15:52:39 05.09.2024

ФОРУМ "МОЛОДІЖНА СТОЛИЦЯ УКРАЇНИ"

19-20 вересня 2024 року у м. Острог Рівненської області відбудеться Всеукраїнський форум для переможця Національного конкурсу “Молодіжна столиця України”. У 2022 році м. Острог стало молодіжною столицею України, однак через повномасштабне вторгнення країни-агресора на територію України, захід провести у 2022 році не було можливим. Основною метою заходу є активізація співпраці між молоддю та місцевою владою, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.

15:31:52 05.09.2024

Як залишатись на зв`язку під час знеструмлень

Під час знеструмлень якість мобільного зв`язку та інтернету може погіршуватись. У мінцифри нагадують поради, як залишатися на зв’язку та мати доступ до інтернету під час знеструмлень.

15:02:48 05.09.2024

Послуга підтриманого проживання для ВПО: як отримати

Міністерство соціальної політики започаткувало експериментальний проєкт, який дає можливість внутрішньо переміщеним особам похилого віку та особам з інвалідністю отримувати соціальні послуги стаціонарного догляду і підтриманого проживання за принципом „гроші ходять за людиною”. 

14:55:53 05.09.2024

Що передбачає комплексна стратегія Уряду “Школа офлайн”

Держава планує повернути за парти щонайменше 300 000 учнів. Уряд працює над тим, щоб зробити якісну освіту доступною для кожної дитини, незалежно від того, де вона знаходиться. У школах будують укриття, а для громад закуповують автобуси. Що передбачає комплексна стратегія Уряду “Школа офлайн” – дивіться в інфографіці.

09:57:49 05.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень