A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Рішення сесій №6-15/VIII «Про затвердження проектної документації за проектом “Капітальний ремонт з утепленням фасаду, заміною вікон на енергозберігаючі та дверей Маньківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Маньківської селищної ради Черкаської області за адресою: вул. Благодатна, 3 смт.Маньківка в рамках проекту «Термомодернізація Маньківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Маньківської селищної ради Черкаської області”»

Кількість переглядів: 196
Скликання: 8 скликання
Сесія: 6 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 26.02.2021
Номер документу: 6-15/VIII
Назва документу: Про затвердження проектної документації за проектом “Капітальний ремонт з утепленням фасаду, заміною вікон на енергозберігаючі та дверей Маньківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Маньківської селищної ради Черкаської області за адресою: вул. Благодатна, 3 смт.Маньківка в рамках проекту «Термомодернізація Маньківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Маньківської селищної ради Черкаської області”
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження проектної документації за проектом “Капітальний ремонт з утепленням фасаду, заміною вікон на енергозберігаючі та дверей Маньківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Маньківської селищної ради Черкаської обла (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень