A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулась друга сесія Маньківської селищної ради об’єднаної територіальної громади

Дата: 10.12.2020 23:10
Кількість переглядів: 486

08 грудня 2020 року під головуванням селищного голови Валерія Івасюка, в діловій атмосфері, злагодженій, конструктивній праці депутати розглянули  змістовні блоки основних, земельних та додаткових  питань.

Серед першочергових депутати розглянули і затвердили змінами та доповненнями Регламент Маньківської селищної ради об’єднаної територіальної громади восьмого скликання, який був детально обговорений на засіданнях постійних комісій.  

Фото без опису

Далі народні обранці внесли зміни до селищного бюджету Маньківської селищної ради  на 2020 рік, викликані необхідністю перерозподілу коштів вільних залишків загального фонду бюджету утворених на початку року (станом на 01.01.2020) та здійснення перекидки коштів. З доповідю виступив голова постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів Іван Іжко.  За результатами сесії прийнято рішення виділити кошти  на матеріальні допомоги для лікування громадян селища  та  допомоги при народжені дитини. Також передбачені асигнування для комунального підприємства «Комунальник-М» на погашення витрат (заборгованості) за електроенергію спожиту в ході надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення; на придбання труби діаметром 330 мм та придбання насосного агрегата ЕЦВ 6-10-235.

Фото без опису Після депутатами була детально обговорена та затверджена структура і  загальна чисельність апарату та виконавчих органів Маньківської селищної ради.

Також на пленарному засіданні народні обранці затвердили Положення про старосту та призначили старостою села Добра місцеву жительку Колісник Ніну Іванівну.   

На завершення було прийнято до комунальної власності Маньківської селищної ради: Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Маньківського району; Центр комплексної  реабілітації осіб з інвалідністю; Центр соціальних служб для сім?ї, дітей та молоді Маньківського району; заклади загальної середньої та дошкільної освіти і  Маньківську районну дитячу юнацько-спортивну школу.

В різному за пропозиції ініціативної групи с.Дзензелівка, було розглянуто питання доцільності перебування на посаді старости с.Дзензелівка Юрія Мороза. 

Після розгляду питань порядку денного чергова сесія селищної ради під звуки гімну України завершила свою роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень