A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів в смт Маньківка

Дата: 22.12.2020 15:36
Кількість переглядів: 928

1.Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Маньківської селищної ради

20100, Черкаська область, смт Маньківка, вул. Шевченка, 9

2.Підстава для проведення конкурсу :

Рішення виконавчого комітету Маньківської селищної ради від 18.12.2019 р.  № 126-19 «Про проведення конкурсу на визначення послуги з вивезення твердих побутових відходів в смт Маньківка».

3.Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів:

Місце: 20100, Черкаська область, смт Маньківка, вул. Шевченка, 9

Дата 25.01.2021 року

Час 10 год.00 хв.

Голова конкурсної комісії – перший заступник селищного голови Мельник О.М. 20100, Черкаська область, смт Маньківка, вул. Шевченка, 9, тел. 6-15-78

4.Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу :

4.1.Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території селища Маньківка.

Наявність бази, матеріально-технічний стан якої дозволяє забезпечити  зберігання та охорону транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану транспортних засобів.

4.2.Вартість надання послуги з вивезення твердих побутових відходів повинна бути не вище попереднього періоду.

4.3.Досвід роботи з надання послуг з вивезення твердих побутових відходів – не менше трьох років.

4.4.Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

4.5.Наявність ліцензій та дозволів на надання послуги, якщо це передбачено чинним законодавством України.

5.Перелік документів, оригінали та (або) копії яких подаються учасниками конкурсу для підтвердження відповідності учасників встановленим кваліфікаційним вимогам:

- виписки з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців;

- балансового звіту суб’єкта господарювання за останній звітний період;

- довідки відповідних органів державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов’язаннями та платежами до Пенсійного фонду України ;

- документів, що містить інформацію про технічний потенціал суб’єкта господарювання (кількість спеціально обладнаних засобів, які перебувають на балансі суб’єкта господарювання, наявність власної ремонтної бази та контейнерного парку тощо);

- технічних паспортів на спеціально обладнані транспортні засоби та довідки про проходження ними технічного огляду;

- інших документів, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати послуги з вивезення твердих побутових відходів (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність диспетчерської служби тощо) належного рівня якості.

7.Характеристика об’єктів утворення твердих побутових відходів за джерелами їх утворення:

багатоквартирні житлові будинки :

- 28 шт. – в яких проживає 1701 особа ;

- 24 багатоквартирних будинків обладнані централізованою каналізацією, 4 будинки – вигрібною ямою, 28 будинків мають індивідуальне опалення, 28 будинків оснащені централізованим водопостачанням;

- балансоутримувачі будинків : Маньківське комунальне підприємство «Комунальник – М» та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.

- одноквартирні житлові будинки :

- загальна кількість – 2853 будинків, в них проживає 6912 осіб;

8.Вимоги до конкурсних пропозицій :

8.1.Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

8.2.Конкурсна пропозиція друкується та підписується учасником або особою, уповноваженою на право підпису від імені учасника, повноваження цієї особи зазначаються у письмовому дорученні, що входить до складу конкурсної пропозиції. На всіх сторінках пропозиції мають міститись відбитки печатки (за її наявності) учасника та підпис уповноваженої особи. Всі сторінки пропозиції, на яких зроблені будь-які окремі записи або правки, позначаються ініціалами особи, що підписує пропозицію.

8.3.Конкурсна пропозиція повинна бути прошита, мати нумерацію сторінок та реєстр наданих документів.

8.4.Всі документи, що мають відношення до конкурсної пропозиції, складаються українською мовою.

9. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій :

- Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою.

- Місце подання конкурсних пропозицій – Черкаська обл., смт Маньківка, вул. Шевченка, 9, 20100

- Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 09 год. 00 хв. 25.01.2021 року.

- Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

- Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, які подали документи на участь у конкурсі.

- Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

- Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією у журналі обліку.

- Конкурсна комісія підтверджує надходження конкурсної пропозиції шляхом повідомлення учасника конкурсу про дату і час отримання конкурсної пропозиції та порядковий номер реєстрації пропозиції.

10.Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями :

- Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбудеться о 10 год.00 хв. 25.01.2021 року за адресою: Черкаська обл., смт Маньківка, вул. Шевченка, 9, 20100

- Розкриття конверта з конкурсною пропозицією може проводитися за відсутності учасника конкурсу або уповноваженої ним особи у разі його згоди.

- Під час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями конкурсна комісія перевіряє наявність та правильність оформлення документів, подання яких передбачено конкурсною документацією, а також оголошує інформацію про найменування та місцезнаходження кожного учасника конкурсу, критерії оцінки конкурсних пропозицій.

- Під час розгляду конкурсних пропозицій конкурсна комісія має право звернутися до учасників конкурсу за роз’ясненням щодо їх змісту, провести консультації з окремими учасниками.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень