A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі «Експлуатаційні послуги по зимовому утриманню доріг, вулиць ( очищення від снігу, посипання протиожеледною сумішшю ) на території Маньківської селищної територіальної гром

Дата: 15.01.2021 15:18
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

1.  Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: Виконавчий комітет Маньківської селищної ради»; 20101 Черкаська обл., смт. Маньківка, вул. Шевченка, 9.

 код за ЄДРПОУ – 04411007.

2.  Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: ДК 021:2015: ДК 021:2015:90620000-9: Послуги з прибирання снігу (Експлуатаційні послуги по зимовому утриманню доріг, вулиць ( очищення від снігу, посипання протиожеледною сумішшю) на території Маньківської селищної територіальної громади)

 3.  Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-01-15-001373-a 

 4. Очікування вартість придмета закупівлі: 135060 грн. 00 коп.( Сто тридцять п’ять тисяч шістдесят гривень 00коп.) з ПДВ.

 

Найменування

Одиниця виміру

Обсяг

Технічні вимоги Замовника

1

очищення доріг, вулиць від снігу

км

280

1. Надання послуг здійснюється відповідно до вимог:

- Закону України «Про благоустрій населених пунктів»;

- Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів, затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.02.2012 № 54;

- інших чинних нормативних документів.

2. Якість надання послуги із зимового утримання доріг  повинна відповідати вимогам чинного законодавства у частині санітарних вимог. Під час надання послуги використовувати спеціалізовану техніку

2

посипання доріг вулиць протиожеледною сумішшю.

км

90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всього :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

км

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

370

 

       1.Надання експлуатаційних послуг по зимовому утриманню доріг, вулиць ( очищення від снігу, посипання протиожеледною сумішшю ) на території Маньківської селищної територіальної громади здійснюється відповідно до вимог:

  • Закону України «Про благоустрій населених пунктів»;
  • Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів, затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.02.2012 № 54;

            - Інших діючих нормативних документів.

2. Учасник повинен забезпечити дотримання персоналом правил техніки безпеки, охорони праці, правил пожежної безпеки, правил дорожнього руху, технічних норм, стандартів, правил електробезпеки, санітарно-гігієнічних вимог, застосовувати заходи із захисту довкілля та інших вимог згідно діючого законодавства.

         3. Розрахунок ціни пропозиції повинен бути виконаний відповідно до вимог діючих законодавчих та нормативних актів з урахуванням всіх необхідних об’ємів послуг, з чітким зазначенням всіх розрахунків.

         4. Учасник визначає ціни на послуги з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути ним сплачені.

         5. Не врахована Учасником вартість окремих послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання, вважаються врахованими, у загальній ціні його пропозиції.

         6. Періодичність утримання доріг вулиць залежить від інтенсивності руху транспорту, стану покриття вулиць, що прибираються, кліматичних умов. Враховуючи безперервний характер надання послуг Учасник зобов’язаний надавати послуги в робочі, святкові та вихідні дні цілодобово. В разі необхідності термінового надання послуг Замовник письмово або в телефонному режимі з послідуючим письмовим підтвердженням, може звернутися до Учасника про надання першочергових послуг.

           7. Надавач послуг повинен забезпечити:

- якісне механізоване очищення доріг, вулиць на території Маньківської селищної територіальної громади від снігу;

-   механізоване посипання доріг, вулиць протиожеледною сумішшю;

- цілодобовий моніторинг стану доріг, вулиць на території Маньківської селищної територіальної громади для їх своєчасного очищення від снігу.

8. Приймання послуг за кількістю і якістю здійснюється представником замовника згідно акту наданих послуг.

 

Послуга надається з моменту підписання договору та до 31.12.2021 року.

 

Першочергово у період снігопадів, ожеледиці, виконувати обробку протиожеледними матеріалами з очищенням від снігу проїзної частини вулиць:

- зі складними умовами руху (мости, підйоми, спуски);

- головних магістральних вулиць;

- вулиць, якими проходять маршрути руху міського пасажирського транспорту загального користування;

- інших вулиць.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень