A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Члени виконкому погодили проєкт програми соціально-економічного та культурного розвитку Маньківської територіальної громади на 2021 рік

Дата: 01.02.2021 14:53
Кількість переглядів: 410

Фото без опису29 січня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Маньківської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Валерія Івасюк. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

 

Члени виконкому схвалили програму фінансової підтримки КП «Комунальник-М» та погодили проєкт програми соціально-економічного та культурного розвитку Маньківської територіальної громади на 2021 рік.

 

Крім цього підтримали створення постійної діючої комісії з обстеження зелених насаджень та аварійних дерев; затвердили інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, що надаються центром надання адмінпослуг і затвердили види громадських робіт  центру зайнятості.  Фото без опису

 

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, взяття на квартирний облік жителів громади, погодження будівництва заїзного карману в селищі та зміна адреси частки нерухомого майна.

 

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Маньківської селищної ради.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень