A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Герої, які не помирають !!!

Дата: 07.02.2021 15:42
Кількість переглядів: 488

Фото без опису...  Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна. Війна… АТО…ООС... хоч як би ми це не називали. Хтось бере зброю у руки і йде захищати рідну землю, хтось допомагає фізично, фінансово, а хтось морально. У прагненні підтримати наших відважних воїнів єднаються і дорослі і діти. Але є ті, для яких Батьківщина більша за життя – це Герої, які не помирають!

   Сьогодні 07 лютого 2021 року на знак данини пам’яті загиблому Герою Олександру Клочану  до його могили прийшли селищний голова Маньківки Валерій Івасюк, староста с.Поташ Лариса Ільніцька, бойові побратими, волонтери, депутати різних рівнів, друзі та небайдужі односельці, які   поклали живі квіти до могили та хвилиною мовчання вшанували пам'ять про патріота.

 Фото без опису Клочан Олександр Вікторович  уродженець с.Поташ. Був прийнятий на військову службу за контрактом 10.06.2014 року до 101 окремої бригади охорони Генерального Штабу Збройних сил України.  Безпосередньо брав участь в бойових діях біля міст Краматорськ та Дебальцеве Донецької області.

07.02.2015 року Олександр загинув під час артилерійського обстрілу незаконними збройними формуваннями у м. Дебальцеве внаслідок вибуху снаряду.       

 

Інформація про одержані ним нагороди:

Наказом Міністра оборони України від 29.04.2015 № 290 нагороджений нагрудним знаком «Знак пошани»;

Указом Президента України № 282/2015 від 23 травня 2015 року, «За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня  (посмертно);Фото без опису

Нагороджений грамотою Черкаської ОДА та Черкаської обласної ради «За особливі заслуги перед Черкащиною».

Пам’ятним знаком «Почесний громадянин Маньківського району»  (посмертно), за особисту мужність і героїзм, виявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та незламність духу.

У селі Поташ йому відкрито пам’ятник.

Вічна пам'ять тобі Героє і всім захисникам, які  не повернулись до рідних домівок!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень