A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Депутати надали згоду на призначення керівників структурних підрозділів та начальників відділів виконавчого комітету селищної ради

Дата: 16.02.2021 14:39
Кількість переглядів: 509

     11 лютого 2021 року січня відбулась чергова п’ята сесія селищної ради восьмого скликання. Напередодні всі питання порядку денного було розглянуто та опрацьовано профільними постійними комісіями селищної ради. Загалом на розгляд сесії винесено вісім питань порядку денного. На сесії були присутні  голова райдержадміністрації Анатолій Риженко, старости, депутат Уманської районної ради Людмила Загородна, керівники комунальних установ та організацій, представники засобів масової інформації.

     На початку сесії депутати заслухали інформацію голови Маньківської селищної територіальної виборчої комісії про визнання обраним Скорика Павла Васильовича депутатом Маньківської селищної ради та привітали його бурними оплесками.

   Надалі народні обранці заслухали та обговорили програму соціально-економічного та культурного розвитку Маньківської селищної територіальної громади на 2021 рік, яка затверджена з метою створення умов для динамічного, збалансованого розвитку громади, підвищення рівня конкурентоспроможності, активізації економічної діяльності, зростання добробуту населення, нарощування обсягів промислового та с/г виробництва, подальший розвиток малого і середнього бізнесу та подальших позитивних трансформацій в усіх сферах суспільного життя. З якою ознайомила присутніх завідувачка сектору економічного розвитку та інвестицій Тетяна Гетьман.  Основні заходи даної Програми спрямовані на: капітальні ремонти з утепленням фасаду закладів освіти та придбання шкільного автобуса; термомодернізації та капітальні ремонти будівель головного та інфекційного корпусів КНП«Маньківська багатопрофільна лікарня»; встановлення систем опалювання та водопостачання ФАПів; реконструкції покрівель Маньківської дитячої школи мистецтв та  Маньківської публічної бібліотеки; ремонти доріг; реконструкції мереж вуличного освітлення; будівництва артезіанських свердловин та вуличних водогонів; облаштування дитячих ігрових майданчиків та спортивних тренажерних комплексів; розроблення  генеральних планів та створення топографічних карт населених пунктів громади.

    Після депутати затвердили актів приймання-передачі та передавальні акти всіх населених пунктів, які увійшли до складу громади.

    Враховуючи висновки галузевої постійної комісії селищної ради було внесені зміни до селищного бюджету на 2021 рік в зв’язку з необхідністю перерозподілу бюджетних призначень головних розпорядників коштів.

   Також на пленарному засіданні народні обранці  надали згоду на призначення керівників структурних підрозділів та начальників відділів:

на посаду начальника фінансового управління Маньківської селищної ради була призначена Світлана Самойленко;

на посаду завідувача сектору культури та туризму Маньківської селищної ради – Микола  Потапенко;

на посаду начальника відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Маньківської селищної ради – Світлана Волощук;

на посаду начальника відділу юридичного забезпечення виконавчого комітету Маньківської селищної ради – Вадим Попик;

на посаду начальника відділу земельних відносин, екологічних питань та благоустрою виконавчого комітету Маньківської селищної ради –Тетяна Чепелянська. З новопризначеними керівниками присутніх ознайомила голова конкурсної комісії, секретар ради Алла Павленко.

    На завершення  було розглянуто блок земельних питань. Серед них затвердження проектів землеустрою та технічних документацій земельних ділянок, укладання  договорів оренди та проведення земельних торгів.

    Під звуки державного гімну України позачергова сесія селищної ради завершила свою роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень