A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Черговий призов громадян на строкову військову службу

Дата: 03.03.2021 08:18
Кількість переглядів: 3058

Розпорядження.Фото без опису   На підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" та Указу Президента України від " 24" 02.2021 року № 71/2021  з "01" квітня по "30" травня 2021 року проводиться призов громадян на строкову військову службу, Наказу військового комісара Маньківського РТЦК та СП № 13 від 01 березня 20201 року з метою організованого проведення чергового призову громадян на строкову військову службу.

 

 Усі громадянам 2003 року народження, яким у період чергового призову виповниться 18 років, а також громадянам, які народилися в 1994-2002 роках і втратили право на відстрочку від призову, або не були призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин, явитися на призовну дільницю Маньківського району для призову на строкову військову службу за адресом: смт Маньківка, вул Соборна буд. 2 у зазначений час і з документами, які зазначені в особистих повістках. Громадянам, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, також прибути в Маньківський районний військовий комісаріат "30" квітня 2021 р., і мати при собі документи, які засвідчують особу.

 На підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов'язані відкликати призовників з відряджень і забезпечити їх своєчасне прибуття на призовну дільницю.


 

 
Військовий комісар Маньківського 

районного ТЦК та СП                    

підполковник                                                                      Вадим ВОЙТЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень