A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Памятаємо про ті дні коли було звільнено Маньківщину від фашистів

Дата: 05.03.2021 14:52
Кількість переглядів: 860

Фото без опису  77 років минуло відтоді, як відгриміли бої на землях нашої рідної Маньківщини, і настала ота жадана й омріяна пора – визволення. Багато мужніх воїнів полягли на полі брані, наближаючи світлий День Перемоги. Тож вдячні нащадки свято бережуть пам’ять про героїв, котрі, не шкодуючи життя, захищали Батьківщину, наше з вами майбутнє.

  Кожен маньківчанин відчуває невимовну гордість за наш народ, за оборонців рідної землі, за тих, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче і навіть життя. Згадуються буремні події того незабутнього дня, коли почали звільняти Маньківщину від фашистів, - 5 березня 1944 року.

   Фото без описуСаме сьогодні у селищі традиційно відбулася урочиста хода з нагоди 77-річниці визволення Маньківського краю від фашистських загарбників, мітинг та покладання квітів до Обеліска Слави.

    Ні біль кривавих втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам’ять про подвиги наших батьків, дідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні. 

Усі присутні низько схилили голови перед братською могилою, де сплять вічним сном воїни, що полягли в смертельному двобої з фашистами за визволення Маньківської землі, та вшанували пам’ять Героїв хвилиною мовчання.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень