A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На Маньківщині проведено урочисті заходи зі вшанування пам’яті Тараса Шевченка

Дата: 09.03.2021 10:35
Кількість переглядів: 850

Фото без опису  Громада Маньківщини за доброю традицією, яка передається із покоління до покоління, щорічно вшановує світлу пам’ять про Великого Кобзаря. Усе життя і творчість Тараса Шевченка присвячені українському народу. Він пробудив нашу націю зі сну рабства, закликав до боротьби за волю. Тарас Григорович мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуть мову, культуру та історію нашого народу, а люди будуть щасливими. І закликав до цього співвітчизників. Завдяки заповітам Великого Кобзаря українці здобули незалежність і державність рідної країни. Життєдайна поезія Шевченка вселяє в нас надію в майбутнє українського народу і подальше його процвітання.

  Фото без опису    У відзначенні 207-ої річниці від дня народження духовного батька української нації сьогодні 9-го березня взяли участь голова селищної ради Валерій Івасюк, голова районної державної адміністрації Анатолій Риженко, керівники структурних підрозділів та виконавчий апарат Маньківської селищної ради, громадськість селища.

     Учасники заходу провели церемонію покладання квітів до  пам’ятника Тарасу Григоровичу, що в центрі селища, та хвилиною мовчання вшанували пам'ять про Всенародного Поета, та всіх патріотів України, що в непросту історичну добу вірою та правдою служили її інтересам, захищали від ворогів та клали за неї на вівтар найдорожче – своє життя. Впродовж заходу звучали вірші та уривки творів із поезії Великого Кобзаря.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень