A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

ОГОЛОШЕННЯ про початок формування проєкту Стратегії розвитку Маньківської селищної територіальної громади на 2021-2027 роки

Дата: 26.04.2021 12:13
Кількість переглядів: 2148

Фото без опису На виконання розпорядження селищного голови від 23.02.2021 № 31- ОД, за результатами першого засідання робочої групи з питань розробки проєкту Стратегії розвитку Маньківської селищної територіальної громади на 2021-2027 роки, яке відбулося 05 березня 2021 року селищна рада розпочала формування проєкту Стратегії розвитку Маньківської селищної територіальної громади на 2021-2027 роки (далі – проєкт Стратегії).

Проєкт Стратегії формуватиметься з визначенням окремих стратегічних цілей та завдань щодо розвитку видів економічної діяльності, які мають потенціал (з урахуванням конкурентних переваг громади) та сприяють трансформації секторів економіки в більш ефективні.

Розпорядженням селищного голови  від 23.02.2021 № 31- ОД утворено робочу групу, до складу якої увійшли представники виконавчого комітету, бізнесу, громадськості та молоді, що координуватиме взаємодію виконавчих органів, суб’єктів господарювання та громадськості із розроблення зазначеного стратегічного документу.

Робоча група має провести соціально-економічний аналіз громади та аналіз розвитку територіального простору, а також розробити SWOT-матрицю, провести аналіз порівняльних переваг, викликів та ризиків та сформулювати стратегічне бачення, стратегічні напрямки та цілі Стратегії.

Запрошуємо до активної і фахової роботи всіх бажаючих, хто має досвід у питаннях стратегічного планування та власне бачення соціально-економічного розвитку Маньківської селищної територіальної громади.

Пропозиції до проєкту Стратегії від бюджетних установ, організацій та підприємств приймаються до 20 квітня 2021 року за встановленою  формою,  додаток,   таблиця до додатку   на електронну адресу: mankivka_econinv@ukr.net.

Також робоча група проводить  опитування жителів громади та бізнесу для визначення основних проблем, які існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Думка жителів та підприємців для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Маньківської селищної територіальної громади!

Анкета (Опитувальний лист) для мешканців Маньківської селищної  територіальної громади  приймається до 20 квітня 2021 року за посиланням та встановленою  формою, додаток 2, на електронну адресу: mankivka_econinv@ukr.net, або  у паперовому вигляді за адресою вул. Шевченка, 9  смт Маньківка приміщення селищної ради, кабінет 4, сектор економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету селищної ради.

Анкета (Опитувальний лист) для представників бізнесу Маньківської селищної територіальної громади приймається до 20 квітня 2021 року  за посиланням та встановленою формою, додаток 3,  на електронну адресу: mankivka_econinv@ukr.net, або  у паперовому вигляді за адресою: вул. Шевченка, 9  смт Маньківка приміщення селищної ради, кабінет 4, сектор економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету селищної ради.

Ваші відповіді є вкрай важливими для зміцнення та розвитку ВАШОЇ ГРОМАДИ.

 

  Сектор економічного розвитку та інвестицій

  виконавчого комітету Маньківської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень