A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 08.04.2021 17:12
Кількість переглядів: 728

  08 квітня під головуванням селищного голови Валерія Івасюка відбулося засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 13 членів виконкому. На порядок денний було винесено 31 питання.

Фото без опису

  Члени виконкому одностайно  підтримали проєкти рішень, що стосуються виконання батьківських обов’язків і захисту прав та інтересів їх дітей,  які опинилися у складних життєвих обставинах . 

 

Фото без опису

   Фото без опису

  Про комісію Маньківської селищної територіальної громади з вирішення проблемних питань, пов’язаних з  реалізацією  державної політики у бюджетній та  податковій сфері, легалізації виплати заробітної плати та  зайнятості населення поінформувала присутніх начальник фінансового управління Світлана Самойленко.

Фото без опису

  Зі звітом про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства «Комунальник-М» за 2020 рік виступив начальник підприємства Григорій Обараз.

Фото без опису

    В ході засідання  члени виконкому затвердили  програму розроблення (оновлення) містобудівної документації населених пунктів Маньківської  територіальної громади  на період 2021-2025 роки та погодили проєкт програми організації рятування людей на водних об’єктах Маньківської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Фото без опису

     На завершення було надано дозвіл на вирізку аварійних дерев та взято на квартирний облік учасників АТО.

   Члени виконкому активно обговорили вищевказані питання, внесли свої зауваження і пропозиції,  з усіх питань було прийнято відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень