A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Що означає УНЗР ?

Дата: 12.04.2021 15:13
Кількість переглядів: 4085

    Маньківський районний сектор  УДМС України в Черкаській області інформує,   щоунікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі, скорочено –УНЗР- це цифровий, незмінний ідентифікатор людини, який допомагає швидко та достовірно встановити особу.

Цей номер присвоюється особі при  оформленні біометричних  документів, таких як паспорт громадянина України у формі ID-картки та паспорт для виїзду за кордон.

Він складається із 13 цифр, представлених двома послідовностями з восьми та п'яти цифр, розділених текстовим символом «-» та є незмінним протягом усього життя громадянина (не змінюється у разі зміни прізвища, імені або будь-яких інших відомостей).

Звертаємо увагу, в разі втрати біометричного паспортного документа, відомості про УНЗР можна отримати у формі довідки за заявою, особисто або законним представником, у будь-якому підрозділі міграційної служби. Дана послуга надається до 3-х робочих днів.

УНЗР надає доступ до безлічі електронних сервісів та послуг.

Вікових обмежень для отримання УНЗР немає.

На зображенні ви можете ознайомитися, де саме зазначається унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень