A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

ВЕСНЯНА ТОЛОКА – РАДІСТЬ, А НЕ МОРОКА!

Дата: 25.04.2021 14:45
Кількість переглядів: 781

   Разом із сонячною погодою та весняним настроєм прийшов і час попрацювати на свіжому повітрі. Уже стало доброю традицією щороку навесні проводити заходи по благоустрою території, щоб покращити стан довкілля, зробити селище чистішим і привабливішим. Тому щороку організовуються так звані суботники, які мають на меті приведення до порядку кладовищ, парків та скверів, засмічених частин селища, ліквідування несанкціонованих сміттєзвалищ та вивезення сміття.

   Так і цього річ 24 квітня маньківська громада долучилась до всеукраїнської акції «За чисте довкілля», взявшись за секатори та сокири, граблі та віники і з хвацьким настроєм почали наводити порядки в своєму рідному селищі.

   Прибрати зелені зони, благоустрій кладовищ, очистити узбіччя доріг від сміття, минулорічного листя і гілок, і тому подібне вийшли працівники виконавчого апарату селищної ради, відділу освіти молоді та спорту, сектору культури та туризму, навчально-виробничого комплексу, фінансового управління, соціального захисту населення, центру первинної медико-санітарної допомоги, ветмедицини, РЕМу, автодору та інші.

   Для вивозу всього прибраного сміття техніку виділило комунальне підприємство «Комунальник-М».

   Дуже дякуємо всім, хто взяв участь у толоці і зробив населені пункти нашої  громади ще кращими. Також закликаємо всіх інших приєднатися до цієї акції  – організуйте прибирання прилеглих та закріплених за вами територій, приберіться біля своїх будинків.

   Давайте зробимо нашу Маньківщину чистою та гарною разом всією громадою!

Прибирання території центрального кладовища смт Маньківка

 

Прибирання території кладовища с Добра

 

Прибирання території населеного пункту Кищенці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень