A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулася девята сесія селищної ради

Дата: 29.04.2021 14:23
Кількість переглядів: 605

   27 квітня 2021 року під головуванням селищного голови Валерія ІВАСЮКА відбулось 9 пленарне засідання  сесії VIII скликання Маньківської селищної  ради.У роботі сесії взяли участь 21 депутат, на розгляд було винесено 154 питання порядку денного. Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях депутатських постійних комісій.

   Рішеннями засідання сесії також було затверджено ряд програм на наступний рік: Програма розроблення (оновлення) містобудівної документації населених пунктів Маньківської  територіальної громади  на період 2021-2025 роки; Програма розвитку фізичної культури і спорту Маньківської територіальної громади на 2021 -2025 роки; комплексної програми  підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, їх сімей, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців – добровольців Маньківської селищної ради на 2021-2025 роки; програму організації рятування людей на водних об’єктах Маньківської територіальної громади на 2021-2025 роки;Про програму протидії тероризму на території Маньківської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки; програма розвитку та забезпечення функціонування системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій на території Маньківської селищної територіальної громади протягом періоду 2021-2023 років; Програма сприяння Маньківському районному сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області у здійсненні нагляду та проведенні соціально-виховної роботи з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, які проживають на території Маньківської селищної ради на 2021-2023 роки.

   Під заходи з виконання даних програм закладені кошти на 2021 рік; над реалізацією кожної з них буде проводитись відповідна робота впродовж року.

   Окрім того затверджено рішення  про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників сектору культури та туризму Маньківської  селищної ради.

  Обранці громади розглянули левову частку земельних питань. На засіданні також були прийняті й інші, важливі для життєдіяльності громади, рішення.

   Прийняті рішення засідання дев?ятої  сесії селищної ради восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень