A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання селищного голови Валерія ІВАСЮКА з Великоднем !

Дата: 30.04.2021 15:35
Кількість переглядів: 768

Шановна маньківська громадо ! Щиро вітаю вас з найвеличнішим святом для всіх християн світу – Воскресінням Христовим!

 Фото без опису     У цей  весняний день  премудрості та ласки Господньої,  ми   відчуваємо   свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми не самотні на цьому світі, бо з нами Господь. Хочеться, щоб усе людство цінувало той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, світла над пітьмою, віри  над безнадією.

   Великдень уособлює найсвятіші духовні цінності та прагнення, наповнює наші серця вірою і надією у здійснення найзаповітніших мрій і очікувань. Кожен знаходить у цьому святі особливий зміст, співставляючи свої помисли і вчинки з високою християнською духовністю. Великдень пробуджує в нас прагнення бути добрішими і милосерднішими.

         Нехай це свято принесе вам і вашим близьким благополуччя і весняне відродження, додасть сили в усіх добрих справах, а життя стане світлішим і прекраснішим. Своїм воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю, можуть і будуть переможені! Це особливо важливо пам’ятати в часи важких випробувань. Відзначаючи перемогу життя над смертю, не забудьмо згадати всіх героїв, які полягли за Україну. Особливо уклінно прошу Божої ласки для кожного, хто сьогодні в білих халатах захищає Україну від невидимого ворога – китайської пандемії, хто в холодних окопах боронить рубежі нашої країни від російських загарбників на сході України. Адресуючи один одному найкращі побажання доброго здоров’я, миру, щастя і оптимізму на шляху подолання викликів сьогодення, спільно з вами прошу Божого благословення, і вірю, що єдність, заснована на віковічних християнських цінностях, і надалі згуртовуватиме нас на рідній батьківській землі.

   Нехай радісні пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на вашому життєвому шляху, Чудо Воскресіння Христового надихає на добрі та праведні справи. Нехай вашими супутниками будуть виваженість, злагода, любов, мир і Божа опіка та благословення супроводжують у всіх починаннях.  Нехай передзвін Великодніх дзвонів наповнить життя кожного з вас світлом і радістю, додасть наснаги та енергії, благословить вас, ваші сім’ї і всю  Маньківську громаду та Україну на мирне і достойне майбутнє! Христос воскрес! Воістину воскрес!

 

З глибокою повагою

Селищний голова                                 Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень