A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

5 травня – Міжнародний день боротьби за права осіб з інвалідністю

Дата: 05.05.2021 10:39
Кількість переглядів: 531

  Черкаське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів спільно з Черкаським регіональним центром підвищення кваліфікації з метою роз’яснення проблем низької конкурентноспроможності осіб з інвалідністю на ринку праці, пов'язаних із недостатнім рівнем освіти і професійної підготовки 06 травня 2021р. о 10.00 год. проводить інформаційно- роз'яснювальний захід на платформі для проведення онлайн-занять та відео конференцій ZOOM (реєстрація учасників за Google Forms: https://goo-gl.su/jFlsePO).

     Для участі у заході запрошуються випускники шкіл-особи з інвалідністю, їх батьки та всі особи з інвалідністю. Учасники заходу будуть проінформовані про можливість отримання фінансової допомоги на безповоротній основі для навчання та перенавчання.

     Також до заходу можуть приєднатися роботодавці всіх рівнів, яким буде роз'яснено особливості виконання норм Закону України «Про основи соціального захисту осіб з інвалідністю в Україні», у тому числі можливість отримання фінансової допомоги, позики для створення робочих місць для осіб з інвалідністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень