A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Як отримати житлову субсидію з травня 2021 року

Дата: 07.05.2021 17:21
Кількість переглядів: 626

Фото без описуЗ 01 травня 2021 року, жителі територіальної громади, які користувалися субсидією на опалювальний період 2020 - 2021 р.р., повинні подати нові документи для її подальшого призначення. Зокрема, Кабінет Міністрів України 14 квітня 2021 року вніс зміни до Порядку призначення житлових субсидій.

Відтак, із травня 2021 року, щоб отримати субсидію (у тому числі на наступний період) всім домогосподарствам без винятку, необхідно подати нову заяву про надання житлової субсидії та декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії. В декларації зазначаються  паспортні дані всіх осіб, які досягли 14 років (свідоцтво про народження дитини до 14-річного віку), ідентифікаційні коди  всіх осіб, зареєстрованих в житловому приміщенні.

Необхідно зазначити, що житлова субсидія особам, які звернуться за  її отриманням  протягом  травня-вересня 2021 року, буде призначатися, починаючи з травня 2021 року.

Документи, необхідні для отримання субсидії, в населених пунктах Вікторівна,  Добра, Кривець, Кищенці, Молодецьке, Подібна, Попівка, Паланочка, Поташ, Нестерівка, Роги,  Харківка будуть прийматися від громадян старостами сіл та передаватися для опрацювання до відділу з питань соціального захисту виконавчого комітету  Маньківської селищної ради.

  Заяви від жителів смт Маньківки та  с. Дзензелівки  прийматимуться спеціалістами відділу з питань соціального захисту виконавчого комітету Маньківської селищної ради (смт. Маньківка, вул.. Соборна, 3, каб. № 3, 7) та  Центру надання адміністративних послуг (смт. Маньківка,   вул. Соборна,14 ).

Прийом громадян з даного питання розпочнеться з 17 травня 2021 року.

Заява і декларація також можуть  надісилатися поштою на адресу Маньківського відділу  соціального захисту населення Уманьської РДА ( смт. Маньківка, вул.. Соборна, 3) або в електронній формі через Єдиний державний веб-портал електронних послуг «Портал Дія», офіційний веб-сайт Мінсоцполітики.

Прийом громадян в територіальній громаді розпочнеться з 17 травня 2021 року

 

Начальник відділу з питань соціального захисту

виконавчого комітету 

Маньківської селищної ради                                   Людмила ЗАГОРОДНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень