A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення Про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про встановлення тарифів на платні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Маньківська багатопрофільна лікарня Маньківської селищної ради Черкаської області»»

Дата: 13.05.2021 10:17
Кількість переглядів: 784

Відповідно до вимог п. 24 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» у наступному номері газети «Маньківські новини» та на веб-сайті Маньківської селищної ради у розділі «Регуляторна політика» підрозділ «Оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу»(https://mankivska-gromada.gov.ua/opriljudnennya-proektiv-regulyatornih-aktiv-ta-analizu-regulyatornogo-vplivu-15-29-53-07-04-2021/) опубліковано проект регуляторного акту – проект рішення виконавчого комітету селищної ради «Про встановлення  тарифів на платні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Маньківська багатопрофільна лікарня Маньківської селищної ради Черкаської області»

Мета: приведення вартості робіт у відповідність до собівартості витрат.

Стислий зміст проєкту: встановлення тарифів на:

  • проведення медичних попереднього при влаштуванні на роботу та 

             періодичних медичних оглядів працівників певних категорій;

  • проведення обов’язкових профілактичних медичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв та організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекцій;
  • проведення медичних оглядів для отримання дозволу (ліцензії) на об’єкт дозвільної  системи;
  • проведення медичних оглядів кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів;
  • проведення обов’язкового профілактичного наркологічного огляду;
  • проведення обов’язкових попереднього та періодичних психіатричних оглядів.

Розробник проекту: Комунальне некомерційне підприємство «Маньківська багатопрофільна лікарня» Маньківської селищної ради Черкаської області»

Зауваження та пропозиції щодо внесення змін та доповнень до проекту приймаються протягом одного місяця з дня публікації проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу шляхом надання їх у письмовому вигляді до адміністрації КНП «Маньківська БЛ» за адресою: 20101 смт. Маньківка, вул. Павлова, 16, або електронну адресу man_likarnya@ukr.net

 Довідки за телефонами: (04748) 6-19-35, 6-17-58.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень