A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

УВАГА! Оголошено Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2021 році

Дата: 26.05.2021 09:34
Кількість переглядів: 555

  Міністерство розвитку громад та територій України оголосило про початок конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2021 році для органів місцевого самоврядування всіх рівнів. Конкурс оголошено 20 травня 2021 року під час вебінару «Успішно реалізовані громадські ініціативи та проєкти – індикатор взаємодії влади та громади», який організовано Міністерством розвитку громад та територій України разом з Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні.

Теми цьогорічного Конкурсу:

  1. Згуртованість громади.
  2. Організація системи надання медичних послуг на місцевому рівні в контексті реформи системи охорони здоров’я.
  3. Реалізація проектів стратегічного розвитку.

Конкурс 2021 року стане ювілейним – десятим – конкурсом кращих практик місцевого самоврядування в Україні, що проводиться з 2012 року. Він організовується Мінрегіоном у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» та у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад, Асоціацією міст України, Асоціацією об’єднаних територіальних громад, Всеукраїнською асоціацією громад.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити заявку і надіслати її до 30 вересня 2021 року електронною поштою на адресу best.practice.ukraine@coe.int.

Більше інформації про Конкурс 2021 року та умови участі читайте у буклеті.

Додаткову інформацію з усіх питань Конкурсу можна отримати за тел.: 044 590 47 76 та 044 303 99 16 (внутрішні – 114; 156; 115).

Довідково: Проведення таких конкурсів є загальноєвропейською ініціативою, яку з 2012 року підтримує і Україна як держава – член Ради Європи. Протягом 2012-2013 року конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» впроваджувався Центром експертизи реформ місцевого самоврядування Ради Європи, а з 2014 року організатором цього конкурсу виступає Мінрегіон.

Фото без опису

 

Примірна форма заявки учасника конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування»  у 2021 році.

БУКЛЕТ конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень