A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Святкування Дня захисту дітей у закладах освіти громади

Дата: 03.06.2021 08:43
Кількість переглядів: 573

     Щороку 1 червня  у закладах освіти громади активно відзначається Міжнародний день захисту дітей.
    Цьогоріч дитяче свято для школярів молодшої ланки Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, Маньківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія» проводили вихованці зразкових колективів Маньківського центру дитячої та юнацької творчості, МАН. Діти з радістю аплодували та підтанцьовували вихованцям хореографічного колективу «Міраж», разом з вихованцями  вокального ансамблю «Нотка» виконали пісню «Не віднімайте сонце у дітей». З вітанням та подарунками на свято завітали депутат Черкаської обласної ради Ігор Віштак, депутат Маньківської селищної ради Алла Павленко, начальник відділу освіти, молоді та спорту, депутат селищної ради Юрій Безверхий. Гості бажали дітям миру, добра, веселого настрою та вручили подарунки спортивний інвентар.

Фото без опису

     Для школярів середньої та старшої ланки у закладах були проведені вікторини, квести, бліц-турніри, «Веселі старти»колективні композиції дитячої творчості,екскурсії, малюнки на асфальті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Цікаво та змістовно проходило свято і в інших школах. Так Молодецьким ЗЗСО І-ІІІ ступенів свято проводилося біля дитячого майданчика та Будинку культури. Діти разом із класними керівниками підготували цікаві виступи до конкурсу «Кумири та кумирчики». У Подібнянському ЗЗСО було проведено святкову лінійку, на якій діти 1-4 класів з лідерами учнівського самоврядування декламували вірші та співали пісні. Після святкового заходу для учнів 1-9 класів було організовано та проведено спортивно-розважальну гру-квест «Хай щастю дитини не буде кінця». Загальношкільні свята з рухливими іграми, конкурсами, квестами проводилися практично у кожному закладі.

    Гостями свята у Кищенецькому ЗЗСО стали Ігор Віштак, староста села Світлана Коваль, представник ФГ «Червона калина». У подарунок до свята діти отримали від гостей м’ячі, солодощі.

Фото без опису

  Подарунки в святковий день отримали і учні Нестерівського, Молодецького, Попівського ЗЗСО.

Фото без опису

      У гості до дітей Вікторівського, Попівського, Кривецького, Рогівського, Добрянського, Потаського, Кищенецького, Подібнянського, Молодецького, Дзензелівського закладів дошкільної  освіти завітали старости,  підприємці Ковтюшенко Н.В., ПП Москаленко В.М., ПП «Перлина Тікича», ФГ «Червона калина», СФГ«Петровіт», Барановський, ПП «Савляк», Миронюк І.В., Шевченко В.В.   подарували дітям солодощі, ТОВ «Кищенці» Мельник В.І. подарували сертифікат на суму 2000 грн.

Фото без опису

    Вихованці Добрянського ЗДО «Ромашка» отримали у подарунок канцтовари, іграшки, солодощі та ТОВ «Кищенці» надали сертифікат на придбання електроплити.Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень