Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

«Козацький гарт» загартовує молоде покоління

Дата: 15.06.2021 12:54
Кількість переглядів: 668

   Міжшкільний військово-патріотичний табір «Козацький гарт» у громаді є центром для здобуття учнями 10-х класів закладів загальної середньої освіти практичних навичок з військової підготовки. Навчання щорічно, за виключенням 2020 року, проходять на базі табору «Дивокрай» та мають різноплановий характер. Кожна зміна цікава та неповторна. Не став виключенням і 2021 рік.

Фото без опису

    Цьогоріч у двох змінах табору з 5 по 13 червня військовий вишкіл проходили 108 десятикласників десяти шкіл. Під час занять учні опановували стройову підготовку, дії солдата  в бою, тактичну медицину, займалися фізичною підготовкою. Організацію навчань здійснювали вчителі предмета «Захист України» Загорійчук М.М., Зайчук М.Д., Гучок О.С., Гутенко О.О., Омельчук В.А., Касянчук В.О., Перевеза О.В., Савченко Л.Л. на чолі з Карпенком П.М. Організація дозвілля була покладена на педагогів-організаторів Шевченко В.С., Шарапову І.О.

Фото без опису

 

   Дозвілля учнів було насичене подорожами, зустрічами, так гостями дітей стали голова Уманської РДА Миклащук І.М., заступник голови Риженко А.В., голова та члени  Громадської ради при РДА, меценати Северин М.Ф., Шевченко В.П.

Фото без опису

  Для кожного покоління десятикласників перебування у таборі залишає приємні спогади, згадку не лише про час навчання, а й про нові зустрічі, дружбу, почуття підтримки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень