A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Опитування щодо ініціатив з відкритого врядування

Дата: 18.06.2021 10:10
Кількість переглядів: 685

Фото без описуКонгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи в Україні у співпраці з Асоціацією міст України запрошує громади взяти участь в опитуванні щодо ініціатив з відкритого врядування. Як ініціативу з відкритого врядування ми визначаємо будь-яку практику, проєкт, програму, чи захід, які сприяють прозорості та підзвітності органів місцевого самоврядування, а також участі громадян у питаннях місцевого самоврядування.

Мета опитування – скласти огляд ініціатив та підходів до відкритого врядування в Україні та визначити потреби та виклики органів місцевого самоврядування у їх реалізації. Тому в опитувальнику є запитання про наявні і заплановані ініціативи із прозорості та залучення громадян, оцінку викликів їх впровадження та плани на майбутнє.

Описи поточних ініціатив, інформація про потреби та рекомендації, озвучені в ході цього опитування, ляжуть в основу майбутніх пріоритетів Конгресу у співпраці з представниками органів місцевого самоврядування для сприяння розбудові місцевого самоврядування, яке є орієнтованим на громадян, інклюзивним, підзвітним та прозорим.

Посилання на опитування https://cutt.ly/unLnzpx.Просимо надати відповіді до 23 червня включно.

Зверніть увагу, що Ви не зможете повернутися до опитувальника, якщо закриєте сторінку перш, ніж його відправити. Стислий виклад звіту про опитування буде доступний громадськості та використовуватись АМУ для популяризації і розвитку відкритого врядування в Україні.

Опитування є частиною поточного проєкту Конгресу "Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні". Додаткову інформацію ви можете знайти на сторінці проєкту: https://cutt.ly/inLvPM8

 

Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, звертайтесь:

Асоціація міст України: Інна Скляр (i.sklyar@auc.org.ua)

Дослідниці: Оксана Гус (oksanahuss@gmail.com), Олександра Койдель (olkeudel@gmail.com).

Офіс Ради Європи в Україні: Світлана Грищенко (svitlana.gryshchenko@coe.int).

Заздалегідь вдячні за Вашу участь!

 

Дякуємо за співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень