A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання Валерія Івасюка З Днем медичного працівника !

Дата: 18.06.2021 11:16
Кількість переглядів: 414

Фото без описуШановні люди в білих халатах!  Велика і почесна  медична сім’я Маньківської громади!  Дорогі наші ангели – охоронці, хранителі здоров’я!  Щиро вітаю вас із професійним святом З Днем медичного працівника !

  Ви присвятили своє життя нелегкій та відповідальній, і водночас найгуманнішій та благородній професії. У будні й свята ви стоїте на сторожі життя та здоров’я людини. Ваш високий професіоналізм, чуйність і доброта приносять свої плоди у зміцненні здоров’я маньківчан.

Ваша праця воістину героїчна і гуманна – зцілювати, повертати людям здоров’я, рятувати життя. Скільки сліз радості і вдячності бачите ви на просвітлених обличчях своїх пацієнтів та їх близьких. Скільки людей, завдячуючи вашим старанням, знову відчули щастя і радість повноцінного життя.

Бажаю всім, хто присвятив своє життя служінню ідеалам добра та людяності, великого людського щастя, доброго здоров’я, благополуччя і затишку в родинах, професійних успіхів і людської шани. З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, докладаючи всіх зусиль, волю і розум на допомогу хворим, задля збереження життя. І нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душі, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.

Зі святом

Селищний голова                                                                           Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень