A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

В Маньківській громаді ваідбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Дата: 18.06.2021 16:05
Кількість переглядів: 545

  Призначення лікаря – рятувати життя людей і оберігати їхнє здоров’я. Ці споконвічні цінності є найважливішими за всі скарби у світі, тому  професія медика була, є і буде однією з найблагородніших. З нагоди дня медичного працівника, в переддень їх професійного свята 18 червня 2021 року у селищному центрі культури та дозвілля відбулися урочистості з нагоди святкування Дня медичного працівника, який традиційно відзначають у третю неділю червня. Так, життя та здоров'я людини є найбільшою цінністю держави. Турбота про цей скарб – щоденна праця тих, хто обрав фах медика. Праця нелегка, відповідальна, бо окрім знань, потребує мужності і людяності, великих душевних і фізичних сил.

Фото без опису

   Висловили слова вдячності та привітали ангелів в білих халатах селищний голова Валерій ІВАСЮК, секретар Маньківської селищної організації ВО "Черкащани" Алла ПАВЛЕНКО, очільники первинної та вторинної ланки медичної допомоги.

Фото без описуФото без опису

   За багаторічну сумлінну працю в системі охорони здоров’я, добросовісне ставлення до роботи, активну громадську позицію, наставництво та професіоналізм, відданість справі, вагомий внесок у розвиток  медичної галузі, збереження здоров’я жителів Маньківщини привітали та нагородили грамотами  кращих медпрацівників Маньківської громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

      Під час урочистого дійства відбувся святковий концерт, в якому взяли участь працівники центру культури та дозвілля, які подарували усім присутнім запальні танці, пісні та гарний настрій. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень