A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

У селищі пройшли жалобні заходи з нагоди Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни

Дата: 22.06.2021 11:49
Кількість переглядів: 322

Фото без опису   22 червня 1941 року - одна із найсумніших дат в історії, яка назавжди залишиться у пам’яті українців. У цей день на рідну землю прийшов ворог. І вже з перших днів наші земляки зі зброєю у руках стали на захист своїх родин та Батьківщини.

   Сьогодні 22 червня у Парку Слави відбулися жалобні заходи з нагоди Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни, в яких взяли участь очільник громади Валерій Івасюк, заступник селищного голови Олег Мельник, керуюча справами виконавчого комітету Наталія КУНИЦЬКА, керівники структурних підрозділів селищної ради, працівники підприємств, установ, організацій, представники місцевої ветеранської організації та громадськість селища. Присутні на заході поклали квіти до обеліску Слави та віддали шану всім українським борцям, які в час воєнного лихоліття визволяли Батьківщину від нацистських загарбників, схиливши голову у скорботі перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

   Для України Друга світова війна – національна трагедія, під час якої українська земля понесла надзвичайні втрати. За кілька місяців бойових дій територія України була повністю завойована. Мільйони людей опинилися в окупації. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень