Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

4 нових «швидких» отримала Уманська станція швидкої медичної допомоги

Дата: 23.06.2021 09:31
Кількість переглядів: 393

  Автомобілі поїхали рятувати життя безпосередньо по регіону – в міста Умань, Монастирище, Жашків та смт Маньківка. Ключі від машин вручив бригадам «швидкої» голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко. Він зазначив, що наразі медицина для влади у пріоритеті. Зокрема, нагадав про проєкт будівництва Центру екстреної допомоги, який планують реалізувати вже наступного року.  А також Олександр Скічко не зміг не нагадати про ще один масштабний проект, який змінює Черкащину та загалом Україну – #ВеликеБудівництво. «Завдяки ньому відновлюємо ключові напрямки, а незабаром візьмемося за більш дрібні, але не менш важливі в роботі медиків «швидкої» територіальні дороги», - зазначив посадовець.

Фото без опису

Придбано «швидкі» завдяки фінансуванню з державного бюджету спільно з власними коштами обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

 Нова техніка дозволить замінити стару, менш продуктивну, а відповідно оперативніше виїздити на виклики та швидше надавати допомогу постраждалим.

Фото без опису

Що важливо – автівки укомплектовані всією необхідною апаратурою для надання невідкладної допомоги.

«Це реальне наближення медичних послуг до людей. Сучасні «швидкі» будуть чатувати на виклики безпосередньо в громадах Уманського району.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень