A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 24.06.2021 16:11
Кількість переглядів: 397

  Сьогодні, 24 червня 2021 року, відбулось засідання виконавчого комітету Маньківської селищної ради.  В рамках засідання заслухано низку питань, що стосувались  належного виконання батьківських обов’язків, встановлення соціальної колонки для жителів с.Паланочка, виділення путівок для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування та перейменування вулиці.

Фото без опису

Фото без опису

 Останнім часом шахрайства набирають особливої активності та поширення. Незважаючи на неодноразові звернення через пресу громадяни продовжують проявляти безпечність та довірливість, і як наслідок – стають    жертвами шахраїв. Особливо набуває поширення телефонні дзвінки чи СМС повідомлення  про затримання близької людини  і необхідність термінового «вирішення питання» та почастішали  факти зняття коштів з банківського рахунку.

   З метою забезпечення протидії правопорушенням, зменшення вірогідності злочинних посягань на життя, здоров’я і гідність громадян, майно різної форми власності та господарську діяльність, зміцнення публічного порядку і безпеки, протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, подолання корумпованості владних структур та належного виконання законів України, у новій редакції затверджено програму профілактики  злочинності  в Маньківській територіальній громаді на 2021-2025 роки.

Фото без опису

  Також в ході засідання виконкому затверджено орієнтований план роботи виконавчого комітету Маньківської  селищної ради на ІІ півріччя 2021 року.

Фото без опису

   Окремий блок питань, які розглянули члени виконкому та підтримали відповідні рішення, стосувався підготовки об’єктів соціальної сфери громади до стабільної роботи в осінньо – зимовий період, надання дозволу на  влаштування майданчика для паркування автотранспорту в селищі та дозволу на вирізку дерев в населених пунктах громади та ін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень