A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося засідання робочої групи по проведенню водогону в селі Поташ

Дата: 01.07.2021 17:26
Кількість переглядів: 549

Фото без опису  Під час чергової зустрічі робочої групи селищної ради  із керівником підрядної організації ТОВ "ПБК-РЕЗЕРВ" Павлом Брєвновим було продовжено розпочату роботу щодо узгодження етапів будівництва відповідно до проєкту Нове будівництво розвідувально-експлуатаційної свердловини та водонапірної башні в селі Поташ Маньківської селищної територіальної громади.

  Цього разу зосереджено увагу на питаннях щодо обговорення графіку проведення робіт, плану фінансування, заключення договорів та додаткових угод.

Фото без опису

Фото без опису

 

   Також було опрацьовано проєктно-кошторисну документацію та попередньо проведено коригування зєднання водомережі з існуючою водонапірною башнею та вироблено стратегію і карту подальших дій для проведення води для поташан в найкоротші терміни.

Фото без опису

   Нагадаємо, що виготовлення проєктно-кошторисної документації по будівництву водогону в с.Поташ для отримання державної субвенції розпочалося ще у 2018 році. За підтримки Народного депутата минулого скликання Валентина Ничипоренка із державного бюджету двома траншами було виділено кошти протягом 2019-2020 років у сумі 1 млн. 163 тис. 700 грн та у звязку із рядом обєктивних та субєктивних причин, освоєно було лише  453 тис. 136 грн 80 коп.  на придбання матеріалів та встановлення водонапірної башти, далі роботи по будівництву водогону були призупинені в звязку з похолоданнями. За сприяння Народного депутата Сергія Нагорняка у 2021 році з державного бюджету на відновлення даних робіт було виділено кошти у сумі 1 млн. 297 тис. 428 грн та додатково з місцевого бюджету було спрямовано 198 тис. 177 грн. Остаточне завершити будівництво водогону в с.Поташ заплановано у поточному 2021 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень