A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Привітання з Днем Національної поліції України!

Дата: 04.07.2021 10:09
Кількість переглядів: 442

Фото без опису  Шановні працівники Національної поліції України! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем Національної поліції України!  Поліцейські – основна ланка безпеки і порядку в Україні. Сьогодні найвищою оцінкою вашої діяльності є  довіра громадян. Від ваших подальших кроків значною мірою залежить стан суспільства. Ваше завдання – не лише захищати життя, здоров'я, права і свободи громадян України, протидіяти злочинності,   боротися із правопорушеннями, забезпечувати громадську безпеку та порядок, а й головне – вселяти в людей віру  у силу Української держави,   здатної себе захистити.

   Переконаний, що завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та за умови всебічної підтримки з боку суспільства працівники поліції з честю виконають поставлені завдання із зміцнення законності і правопорядку, як в нашій громаді, так і в Україні в цілому.

   Вітаючи всіх вас з цим святковим днем, щиро зичу вам миру, міцного здоров'я, благополуччя, добра, успіхів і плідної праці на благо співвітчизників. Нехай це свято додасть вам наснаги для професійних здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини.

З повагою, селищний голова                                                                     Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень