A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Аналіз звернень громадян, які надійшли до відділу з питань соціального захисту населення виконавчого комітету Маньківської селищної ради за І півріччя 2021 року

Дата: 06.07.2021 08:26
Кількість переглядів: 331

  Фото без опису В І півріччі 2021 року Маньківською селищною радою проводилися заходи соціальної спрямованості відповідно до програми «Соціальний захист ветеранів війни, осіб з інвалідністю та малозабезпечених громадян», а саме:   -14  особам з інвалідністю надаються пільги за користування електроенергією в межах норм споживання та на абонементну плату за користування квартирним телефоном на суму 5316,7 грн.;  - 15 ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС до відзначення 26 квітня  35-річниці  Чорнобильської катастрофи виділено матеріальну допомогу на суму 15,0 тис. грн.;  - 46 ветеранам війни придбано та вручено продуктові набори на суму 16000 грн. до відзначення 9 травня Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні;   - 111 дітям пільгових категорій до Міжнародного дня захисту дітей придбано та вручено продуктові набори на суму 14000 грн.

  По питанню надання матеріальної допомоги до Маньківської селищної ради звернулось 63 жителі громади. За результатами розгляду звернень виділено 138,2 тис. грн., а саме:

  • на лікування - 27 особам на суму 50,7 тис. грн.;

  • онкохворим -  23 особам на суму 57,5 тис. грн.;

  • на поховання – 5 особам на суму 10,0 тис. грн.;

  • на ліквідацію пожежі – 1 особі на суму 5 тис. грн.;

  • на проведення водогону -1 особі на суму 5 тис. грн.;   

  • учаснику АТО на лікування  - 1 особі на суму 10 тис. грн.

 Відмовлено 5 особам, так як виплата матеріальної допомоги не передбачена Положенням про порядок надання одноразової матеріальної грошової допомоги жителям Маньківської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Маньківської селищної ради від 16.03.2021 №7-13/VIII/.

    Питання забезпечення належного соціального захисту жителів громади тримається на постійному контролі.

   З метою якісного забезпечення соціальними послугами жителів громади спеціалістами відділу з питань соціального захисту виконавчого комітету Маньківської селищної ради прийнято заяви з необхідними документами для прийняття рішення про надання соціальних послуг. За результатами розгляду у період з березня по червень 2021 року прийнято 627 рішень  з надання соціальних послуг, а саме:

денний догляд вдома – 402;

денний догляд – 15;

денний догляд дитини з інвалідністю – 9;

денний догляд, реабілітація – 5;

догляд стаціонарний – 1;

консультування – 41;

соціальна адаптація – 145;

соціальний супровід – 8;

представництво інтересів – 1.

   Зазначені послуги надаються комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Маньківської селищної ради».

   У відділі з питань соціального захисту виконавчого комітету Маньківської селищної ради також сформовані особові справи на кожного одержувача соціальних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень