A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося засідання чергової одинадцятої сесії Маньківської селищної ради

Дата: 09.07.2021 11:26
Кількість переглядів: 429

Фото без опису   08 липня 2021 року відбулось пленарне засідання чергової одинадцятої сесії Маньківської селищної ради восьмого скликання. Для розгляду на порядок денний виносились 142 питання. Зокрема депутати встановили місцеві податки та збори на 2022 рік, затвердили Методику розрахунку орендної плати за оренду комунального майна, затвердили  Програми -ремонту та утримання автомобільних доріг; -профілактики злочинності в Маньківській  територіальній  громаді;  -фінансової підтримки діяльності Уманської РДА на 2021 рік та підтримали план роботи Маньківської селищної ради на ІІ півріччя 2021 року.

Фото без опису

   В ході сесійного засідання внесено зміни до селищного бюджету  на 2021 рік. Розподілено субвенцію Іваньківської  сільської  ради у сумах - 4 160 грн на проведення військово-патріотичного табору «Козацький гарт», - 20 000 грн  на придбання миючих засобів, госп. товарів та матеріалів для поточного ремонту приміщень сільських ФАПів та лікарської амбулаторії.

Фото без опису

За рахунок залишків  коштів  бюджету розподілено  342 650 грн з них- 23 000 грн  виконавчому комітету селищної ради на  придбання господарських книг, журнал-книг «Алфавітка»; 119 650 грн для виготовлення технічної документації з нормативно-грошової  оцінки земель сіл:  Молодецьке, Паланочка, Поташ, Харківка, Мала Маньківка.  За рахунок залишку коштів освітньої субвенції  для придбання технологічного обладнання для харчоблоків закладів загальної середньої освіти спрямовано кошти у  сумі 100 000 грн ; для оновлення матеріально-технічної бази інклюзивно-ресурсного центру у сумі 100 000 грн. За рахунок перерозподілу коштів резервного фонду спрямовано  49 000 грн на погашення витрат (заборгованості) за електроенергію комунального підприємства «Комунальник-М».

Фото без опису

     Далі депутати внесли  зміни  до Програми розвитку природничо-математичної   освіти (STEM-освіти),  що дало можливість придбання шкільних наборів LEGO  з   програмним забезпеченням    для   вивчення окремих предметів    у    1-10    класах за    принципом     дольової участі    50%  -   за   рахунок коштів обласного     бюджету,    50 %   -    за     рахунок коштів місцевого    бюджету.   

Фото без опису

   Своїм рішенням депутатський корпус надав згоду на прийняття до комунальної власності громади окремого індивідуального визначеного майна Уманської РДА. Це земельна ділянка, адмінбудинок, принтери, компютери, ноутбуки, кондиціонери, комплекти меблів, бензиновий генератор та інше на суму близько 1 млн. грн.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Цього дня передано відділу освіти, молоді та спорту спортивний майданчик зі штучним покриттям, встановлено пільги учням дитячої школи мистецтв, передано автомобіль та оргтехніку комунальному  підприємству «Комунальник-М»,  передано приміщення по вулиці Соборна, 13 на баланс  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» і  надано згоди на отримання лікарні кисневих концентраторів,а селищній раді майна центру надання адміністративних послуг Маньківської  РДА.

Фото без опису

Фото без опису

   Великий блок питань, які розглянули на сесії народні обранці, стосувався землеустрою та землекористування, надання дозволів на виготовлення та затвердження технічних документацій із землеустрою.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  На завершення депутати заслухали звіт  директора КНП «Маньківська багатопрофільна лікарня» Юрія Кулика за І півріччя 2021 року та обговорили скрутний стан справ з недофінансуванням підприємства та можливі шляхи виходу з ситуації, що склалася.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень